Aloe Boutique & Suites

Almyrida, Hellas

7 netter Vis på kart
Solia
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Avstand

  • Avstand til strand: 100m
  • Avstand til sentrum: 5km

Om hotellet

Nytt, lekkert voksenhotell i hyggelige Almyrida, øst for Chania
Aloe Boutique & Suites er et nytt og lekkert hotell, beliggende i Almyrida-området øst for Chania. Her har dere alle muligheter for å nyte en avslappende og romantisk ferie kun for voksne.

Hotellet åpnet i juni i 2018 og fremstår derfor som nytt. Hotellet ligger i det lille fiskerleie med små, hyggelige restauranter og sjarmerende tavernaer. Det er også kun noen få meter til stranden, hvor dere kan nyte et avslappende ferieliv med føttene i sanden.

Dersom dere vil slapp av og nyte hverandres selskap, er dette hotellet helt perfekt. Dette gjelder også hvis man skal reise på bryllupsreise. Hotellet oser nemlig av kvalitet fra start til slutt. Innredningen er moderne og i fin og lys stil, men et lekkert bassengområde som har nydelig havutsikt. Ved bassengområdet er det også solsenger og parasoller.

Hoteller ligger ca. fem kilometer fra Kalives. Alle gjester skal være fylt 16 år for å kunne sjekke inn på dette hotellet.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart