Amwaj Oyoun & Resort

Nabq Bay, Egypt Vis på kart

Mer om fasiliteter ▼

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Vakkert hotell ved Rødehavet i Nabq Bay. Hotellet har frodige og velstelte hager, tre svømmebassenger, vannsklier, sandstrand, fullt utstyrt gym, tennisbane og åtte forskjellige serveringssteder.

Hotellet

Amwaj Oyoun Resort & Spa tilbyr en privat sandstrand, en rekke vannsportaktiviteter og lagunebasseng med fossefall. Hotellet har en vannpark for barn og en for voksne, et kjøpesenter og gratis WiFi i noen av fellesområdene. Velværebygningen er en del av Amwaj Oyoun, og her tilbys et fullt utstyrt gym, massasje og velgjørende kroppsbehandlinger. På hotellområdet er det muligheter for tennis, sandvolleyball, vannpolo, bordtennis og biljard. Om kvelden arrangeres det underholdning.

Rommene

Rommene på Amwaj Oyoun Resort & Spa i Sharm El Sheikh har egen balkong eller terrasse, sittegruppe med flatskjerm-TV med satellittkanaler, safe, minibar, te og kaffe-utstyr og eget bad med badekar. Hotellet har totalt 465 rom og suiter. Standard rommene er 32 m2 og ligger ved siden av hotellets hovedbygning. Det er mulig å oppgradere romkategori.

Restauranter

Her kan du velge mellom åtte forskjellige serveringssteder, deriblant Oyoun Buffet Restaurant og den italienske Primi Piatti. Restauranten ved bassenget tilbyr lett lunsj, snacks og en fast middagsmeny, og ved havet ligger hotellets fiskerestaurant som serverer lunsj og middag. Soweto Pub and Bar byr på cocktailer og annet drikke. Drinker og snacks serveres også i strandbaren og i bassengbarene.

Beliggenhet

Hotellet ligger i Nabq Bay, rett ved stranden, og 25 minutters kjøring unna Naama Bay- sentrum av Sharm El Sheikh.Ras Mohammed nasjonalpark ligger rundt 55 km fra hotellet, mens sentrum av Nabq Bay med blant annet Hard Rock Cafe, butikker, restauranter og kafeer ligger en spasertur unna Amwaj Oyoun Resort & Spa.

Nedenfor vises avgangene med lavest pris først.

Vis på kart

Kart