Grand City Hotel

Hongkong, Hongkong Flagget til Hongkong

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Avstånd strand: 10 km
  • Avstand sentrum: 4 km
  • Basseng
  • Nærmeste strand/badested: 10 km
  • Nærmeste sentrum: 4 km
  • Heis

Om hotellet

Grand City Hotel ligger i det vestlige distriktet. Hotellet er lett tilgjengelig og har fordel av å ligge nær Hong Kong konferanse- og utstillingssenter i Wanchai, kjøpesenteret i Central, Causeway Bay og Tsim Sha Tsui. Hotellet tilbyr spektakulære utsikt over landskapet i denne dynamiske byen, og har rask og enkel tilgang til alle deler av Hong Kong. Eiendommen ligger 550 m fra Sun Yat-sen Memorial Park, 1 km fra Man Mo-tempelet, 4 km fra Hong Kong sentrum, 10 km fra stranden og 37 km fra Hong Kong internasjonale lufthavn.

Når du bor på Grand City Hotel i Hongkong (Western District), er du bare et par minutter unna Universitetet i Hongkong, og i nærheten av Hongkong fergeterminal til Macau

Fasiliteter og tjenester inkluderer frokostsal, kaffebar, svømmebasseng, trådløs internettilgang, heis og 24-timers resepsjon.

Rommene har kjøleskap, TV, telefon, vannkoker, air condition, trådløs internettilgang, safe, bad og hårføner.

Seaview-suiter har separat stue, Nescafe kaffemaskin og dobbel USB-lader.

Adresse: 338 Queen's Road West, (MTR Sai Ying Pun Station Exit B1), Hong Kong, HK.

Når du bor på Grand City Hotel i Hongkong (Western District), er du bare et par minutter unna Universitetet i Hongkong, og i nærheten av Hongkong fergeterminal til Macau. Dette hotellet ligger i nærheten av Soho og Lan Kwai Fong.Rom Føl deg som hjemme i et av de 214 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og flatskjerm-TV. Med gratis wi-fi på rommet holder du deg oppkoblet, og med kabel-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommene har privat bad med dusj, kostnadsfrie toalettartikler og hårføner. Rommet har telefon, samt safe med plass til bærbar PC og skrivebord.Fasiliteter Dra nytte av stedets fasiliteter, som gratis wi-fi og concierge-tjenester.Servering Gjester på Grand City Hotel kan nyte et godt måltid på en restaurant. Frokostbuffé tilbys mot et tillegg.Forretningsfasiliteter og annet Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider