Taluyka Sunset Beach Hotel

Alanya, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Avstand sentrum: 7 km
  • Internet
  • Distance Centre: 7km

Om hotellet

Taluyka Sunset Beach Hotel ligger i Kestel, ca. 7 km øst for Alanya sentrum og rett ved siden av den barnevennlige Østre strand. Hotellet er et godt utgangspunkt for familier med barn i alle aldre, som planlegger å tilbringe mesteparten av ferien på hotellet, men som ønsker å kunne utforske Alanya by.

Hotellets samlingspunkt blir raskt bassengområdet. Her er det 2 basseng, herav en med 3 vannsklier (åpne 10:00-12:00 og 14:00-16:00), et barnebasseng og en bassengbar. Restauranten har både innen- og utendørs sitteplasser, og her inntas alle hovedmåltidene. Utover dette er det her en basseng bar, en diskobar og en utendørs café, hvor det hver ettermiddag serveres kaffe, te og kake.

Her er det fasiliteter for enhver smak: bordtennis, biljard, dart, beachvolley, en lekeplass og en miniklubb (åpen noen timer hver dag i høysesongen - her snakkes det ikke skandinavisk) og en lekeplass. Det er også mulig å spille tennis - utstyr kan leies på hotellet.

I SPA senteret finner du et fitnessrom, et innendørs basseng, tyrkisk bad, sauna og mulighet for massasje (Alle behandlinger mot betaling).

Gratis, trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen samt i øvrige områder mot betaling. Vær oppmerksom på at forbindelsen er både ustabil og langsom, og at det ikke er mulig å streame film og lign.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider