Hotel Santa Ponsa Pins

Santa Ponsa, Spania Vis på kart

More about facilities ▼

Avstand

  • Avstand til strand: 300m

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Herlig hotell med flott beliggenhet
I hjertet av den hyggelige feriebyen Santa Ponsa ligger det lille, men utrolige hyggelige hotellet Santa Ponsa Pins. Hotellet ligger kun få minutters gange fra byens herlige sandstrand, og både restauranter, butikker og barer ligger innenfor rekkevidde. Hoteller er perfekt for deg som drømmer om en avslappende ferie i deilige omgivelser, men fortsatt ønsker å være i nærheten av alt.

På Hotel Santa Ponsa Pins finnes det et lite bassengområde med solterrasse, hvor det er plass til å slenge seg ned på en av solsengene og bare nyte tilværelsen. Når du trenger å kjøle deg ned, kan du ta en dukkert i hotellets innbydende svømmebasseng.

Hotellet har også en fin restaurant, som serverer en lekker og allsidig buffet. Videre finner du en bar hvor du kan kjøpe kalde forfriskninger, drinker og snacks for å få stilnet sulten. Ønsker du litt flere restauranter og barer å velge imellom, så har byen Santa Ponsa et flott utvalg av både barer og restauranter. Her finner du noe for enhver smak, både nasjonale og internasjonale retter.

Du skal ikke gå mange skritt vekk fra hoteller før du står med tærne i sanden. Byens deilige sandstrand ligger nemlig kun noen hundre meter fra hotellet. Stranden er lang og bred, så det er masse plass til å boltre seg, og vannet er både rolig og langgrunt. Bak stranden går promenaden, hvor det ligger flere restauranter og minimarkeder.

Vis på kart

Kart