Uspesifisert bosted Madeira

Funchal, Portugal

7 netter
Solia
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Om hotellet

Vår billigste form for innkvartering. Du bor på et hotell som velges ut fra tilgjengelig på ankomstdagen. standard. Innkvarteringen er normalt i et dobbeltrom med dusj/toalett eller i en leilighet. Det gis ingen garanti om bostedets standard. 

Måltider, rengjøring og oppvask er normalt ikke inkludert. Begrenset guideservice. Før avreise kan vi ikke bekrefte hvilket hotell eller reisemål du skal bo på, og i løpet av ferien kan det forekomme at du må bytte hotell. Ved bestilling av flere rom kan vi ikke garantere at alle bor på samme hotell eller reisemål. Det gis ikke barnerabatter ved kjøp av uspesifisert reise.

Måltider på flyet og transport til hotellet kan bestilles sammen med reisen.
Dersom man stiller spesielle krav til komfort/beliggenhet etc, anbefaler vi spesifisert innkvartering. Vi anbefaler også reisende med gangbesvær eller handikap samt reisende med barn å velge spesifisert innkvartering.

Spesifiserte bosteder kan oftest bestilles på forhånd og før avreise mot et beskjedent tillegg. På reisemålet blir et oppkjøp oftest langt dyrere.

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise