Allegro Madeira

Funchal, Portugal

7 netter Vis på kart
Solia
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Avstand

  • Avstand til sentrum: 2km

Gjestenes vurdering

Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Voksenhotell med fantastisk utsikt over Atlanterhavet
Allegro Madeira er et moderne firestjerners hotell rett ved Solias servicekontor, 2,5 kilometer fra sentrum av Funchal. Hotellet ligger tvers over gaten for Porto Mare Resort og er lett gjenkjennelig med fasade kledd i Portugals karakteristiske blå-hvite fliser. 

Hotellet har nydelig utsikt utover Atlanteren, og er perfekt for deg som vil utforske Madeira og Funchal. Det er f.eks. kun en bakke ned til det berømte Lido-badet (få minutters gåtur), med flotte havbasseng, barnebasseng, vannsklier og solsenger. Lido-områdets butikker restauranter, og koselige kaféer ligger også i nærheten. Det ligger også flere minimarkeder og et større supermarked under 200 meter fra hotellet. Ønsker du å ta en tur inn til Funchal sentrum som kun ligger to kilometer unna, kan du både ta buss eller ta det som en gåtur. 

På Allegro Madeira finner du et flott basseng med en herlige solterrasse, hvor du kan nyte full avslapning. Allegro Madeira har også en hyggelig restaurant og på taket finnes det en bar som serverer forfriskende drinker. Restauranten serverer både lokale og internasjonale retter. 

Her bor du i lyse og moderne rom, med lekker innredning. Velg mellom standard dobbeltrom med balkong eller oppgradér til rom med fantastisk havutsikt. 

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart

Gjestenes vurdering