Hotel Gardenia

Alanya, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

 • Beach chair
 • Credit card
 • Heis
 • Trimrom
 • Internett
 • Pool children
 • Bassenghåndklær
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Velvære
 • All inclusive
 • Basseng

Avstand

 • Avstånd strand: 50mm
 • Avstand sentrum: 500mm

Antall

 • Antall etasjer: 6
 • Antall rum: 119

Andre

 • Built year: 1987, renovert 2012
 • Måltider: All Inclusive
 • Room floor: Laminat
 • Transfer time: Ca. 2 h

Om hotellet

Beliggenheten blir ikke mye bedre
All Inclusive-hotellet Gardenias beliggenhet er helt fantastisk! Her bor du rett ved Alanyas berømte strand, Kleopatrastranden - og med utsikt til byens landemerke – den store klippen, hvorpå borgen reiser seg stolt.

Det er en hyggelig og avslappet feriestemning på hotellet, hvor du kan slappe av ved bassenget og nyte kontrasten til det herlige livet som finnes i Alanyas livlige sentrum, som bare ligger en kort gåtur herfra. Din ferie her er All Inclusive, og siden Gardenias hovedrestaurant ligger på femte etasje, kan du flere ganger om dagen nyte den vakre utsikten – som er veldig attraktiv ved solnedgangstid.

Dette hotellet inngår i Holiday Collection, hvor du finner våre fire- og femstjerners hotell med mat og fasiliteter tilpasset hele familien.

Du bor rett ved Kleopatrastranden
Når du bor på ett hotell med så god beliggenhet er det naturlig å tilbringe det meste av ferien på stranden. Og Kleopatrastranden, som du bor rett ved siden av, er virkelig skjønn! Sandet er myk og fin, vannet er blått og flott – og herlig frisk i den hete sommervarmen.

Ønsker du variasjon fra solingen og solstolen, finnes det masse sports- og vannaktiviteter å prøve seg på ved den lange stranden. Det er mulig å leie både solstoler og parasoller på stranden, og det finnes også en strandbar der du kan kjøpe forfriskninger.

For å ta seg de 50 meter fra hotellet til stranden, skal du bare krysse den lille hyggelige parken som ligger rett foran Gardenia. Hvis du gjerne vil slappe av ved, og bade i bassenget, kan du selvfølgelig gjøre dette ved Gardenias hyggelige bassengområde, hvor det også finnes et lite barnebasseng.

Du kan leie badehåndklær på hotellet eller alternativt ta disse med hjemmefra.

Mot betaling:

Solstoler og parasoller på stranden, alle drikkevarer, snacks og mat ved strandbaren.

Restaurant med skjønn utsikt
Selv om du bor så sentralt og har alt nesten rett utenfor døren, så er det likevel godt å vite at man ikke trenger å tenke over hvor neste måltid skal spises. Din ferie på Gardenia er nemlig All Inclusive, og dette betyr at både mat og de aller fleste drikkevarer er inkludert i reisens pris. På denne måten er det kanskje også litt mer overskuelig hvis/når du en kveld vil ut og oppleve litt av alt det Alanya har å tilby oss besøkende – både økonomisk og tidsmessig.

Gardenias hovedrestaurant ligger på femte etasje. Herfra kan du flere ganger om dagen nyte den vakre utsikten – som er veldig attraktiv rundt solnedgang. Alanyas solnedganger, når solen går ned i havet, ofte i det vakreste fargespill, har blitt ekstremt populære og her har du allerede utsikt til dette fra første parkett! Det finnes også en temarestaurant som du kan besøke hvis du vil ha litt variasjon fra buffeten.

Mot betaling:

Besøk på temarestauranten, internasjonale drikkevarer, ferskpresset juice, innholdet i minibaren, energidrikk, cocktails og champagne.

Du bor midt i smørøyet
Det er ikke kun stranden du har nesten rett utenfor døren. Hotellet og stranden er avskilt av en liten hyggelig park, hvor det finnes masser av liv og aktiviteter hele dagen, som blant annet tennis, basketbane og beachvolley. Ønsker du noe mer avslappende så er stemningen behagelig i parken, som også er en flott plass å finne en skyggefull benk og bare iaktta mennesker.

På selve hotellet finnes det et lite treningslokale med noen enkle treningsmaskiner og håndvekter som du fritt kan benytte. Du kan også utfordre dine medreisende til et spill dart eller et spill bordtennis.

Rett ved siden av hotellet ligger kabelbanen, som går opp til toppen av den store klippeformasjonen, hvorfra du får en flott utsikt over hele Alanya.

Gardenia Hotel ligger også veldig nær Alanyas boblende sentrum, hvor det finnes uendelige muligheter for shopping, kultur, mat, drikke, dans og musikk. Et par kvelder i uken finnes det kveldsunderholdning på hotellet.

Det finnes fri WiFi på hele hotellet.

Mot betaling:

Aktivitetene i parken, på stranden og kabelbanen

Nydelige rom
Rommene på Gardenia Hotel er vakkert innredet med behagelige nyanser. Her finnes tv, minibar og minisafe, individuell luftkondisjonering, hårføner og telefon, og rommene har laminatgulv. Det finnes balkong på alle rom.

Mot betaling:

Minisafe, minibar og telefon

Dobbeltrom, 2-3 personer
Dobbeltrommet er ca. 18 m² og her finnes to vanlige sengeplasser, samt en sovesofa som måler 80x180cm, noe som er litt mindre enn en normal seng. Her kan bo maks. tre personer og det er mulig å få én barnepris.

Dobbeltrom Large, 2-4 personer
Dobbeltrom Large er ca. 20 m² og her finnes tre vanlige sengeplasser, samt en sovesofa som måler 80x180cm, noe som er litt mindre enn en normal seng. Her kan bo maks. fire personer, av disse maks. tre voksne, og det er mulig å få to barnepriser. 

Prøv en hamam-behandling
Dersom du fortsatt ikke har prøvd en av de skjønne og behagelige hamam-behandlingene, så har du muligheten nå – Gardenia Hotel har et mindre, men glimrende hamam. Hamam er det tyrkiske navnet for ”tyrkisk bad”, hvor du blir skrubbet grundig ren og fin av erfarne hender i et tradisjonelt tyrkisk bad. Har du bruk for å bli varm, så er dette mulig i hotellets badstue.

Mot betaling:

Hamam-behandlinger, besøk i saunaen (denne er inkludert om du får en hamam-behandling)


Hotellet ligger veldig sentralt i Alanya, og noen støy må derfor forventes.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider