Ving Fly+Hotell
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Kaloudis Apartments & Studios

Dassia, Hellas Vis på kart

Om hotellet

Når du har Kaloudis Apartments & Studios i Korfu som overnattingssted, bor du i nærheten av stranden, kun 3-minutters gange fra Dassia-stranden og en 3 minutters kjøretur fra Ipsos-stranden. Denne leiligheten ligger 7,7 mi (12,3 km) unna Korfu havn og 8,5 mi (13,7 km) unna Aqualand.

Kontinental frokost tilbys daglig fra kl. 09.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.

Nyt utsikten fra en hage og dra nytte av fasiliteter som gratis wi-fi og concierge-tjenester.

Du må være over 22 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Minimumsalder for innsjekking under springbreak er 21 år. , Navnet på kredittkortet som ble brukt ved innsjekking til å betale for tilfeldige utgifter, må være hovednavnet i reservasjonen av gjesterommet. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Resepsjonen er åpen hver dag fra kl. 09.00 til kl. 21.30.

Resepsjonen på dette overnattingsstedet har begrensede åpningstider. Gjester som ankommer når resepsjonen er stengt, vil ikke kunne sjekke inn før morgenen etter. Du må kontakte overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen minst 48 timer før ankomst for å avtale når/hvordan innsjekking skal skje. Flyplasstransport er tilgjengelig døgnet rundt etter avtale. Kontakt hotellet for å ordne dette på forhånd. Avgifter kan påløpe. Kontakt overnattingsstedet i forkant for å gjøre en avtale.

Vis på kart

Fasiliteter

  • Internett

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart