Radisson Blu Deira Creek

Deira, De forente arabiske emirater Flagget til De forente arabiske emirater

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Avstånd strand: 6 km
  • Avstand sentrum: 11 km
  • Flyplass Dubai (DXB): 16.4 km (28 mins)

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette prisvinnende hotellet ligger på Bin Yas Street, like ved Dubai havn og i hjertet av byens forretnings- og shoppingdistrikt. Det er om lag ti minutter til Dubai internasjonale lufthavn, og Dubai sentrum er om lag seks kilometer unna. Det er en rekke severdigheter innen få minutter fra hotellet, som klokketårnet, handelskammeret, Dubai Museum, Airport Expo Centre, Dubai Creek Golf and Yacht Club og Heritage Village.

Dette luksushotellet har air condition, 287 rom, safe, valutavekslingsfasiliteter, heis, frisørsalong, nattklubb, bar og en rekke restauranter, hvor gjester kan velge mellom italiensk, kinesisk og sjømat. Gjester kan også ta det femstjerners cruiset Al Mansour Dhow og ende opp i den trendy loungebaren Ku-Bu. Forretningssenteret er velutstyrt og moderne, og har fasiliteter for møter og konferanser. Room service og klesvask tilbys også, og det er parkeringsplass for dem som kommer med bil.

De hjemmekoselige rommene har spektakulær utsikt over bukten, og alle rom har bad med hårføner, air condition, safe, satellitt-/kabel-TV, stereoanlegg, internettilgang, et lite kjøleskap og kaffemaskin.

Hotellet har et svømmebasseng med et plaskeområde for barn i utendørskomplekset. Hotellet har også boblebad, badstue, solarium, treningsstudio, tennisbaner, squashbaner og golfbane. Gjester kan slappe av på hotellet, ta del i en rekke sportsaktiviteter, eller bli bedre kjent med sjarmerende severdigheter i Dubai by.

Fra flyplassen følger du hovedveien mot sentrum helt til klokketårnet. Kjør rett fram over dette krysset, og ta så til venstre. Fortsett helt til det andre lyskrysset (det store veikrysset). Kjør mot havnen, og ta til høyre i første lyskryss. Hotellet ligger 200 meter langs veien på høyre side, like ved kommunebygningen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider