Sunrise Resort

Side, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Barneklubb
  • Avstånd strand: 0 m
  • Avstand sentrum: 8 km
  • pool_indoor
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 1993
  • transfer_time: 1 time 20 minutter
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Laminat eller teppematte
  • elevator
  • pool_slides
  • wellness
  • beach_towel
  • nbr_floors: 4
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 504
  • all_inclusive

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

For deg som vil ha flere valgmuligheter
Sunrise Resort er et stort All Inclusive-hotell i flotte grønne, velpleiede omgivelser som byr på mange ulike aktiviteter for hele familien. Overalt på hotellet er det frodig med blomster og palmer, her er stemningen behagelig og fredfylt med masse luft og god plass. All Inclusive Hotellet ligger ved en 500 meter lang flott strand, med gode muligheter for å slappe av. Du kan velge mellom forskjellige bassenger, disse ligger som små oaser på området, det finnes også et badeland med flere fartsfulle vannsklier.

Sunrise Resort ligger i direkte forbindelse med søsterhotellet Starlight Resort, og som gjest har du mulighet å venytte deg av fasilitetene og delta i aktivitetene på begge hotellene! Du kan til og med nyte store deler av det brede All Inclusive-tilbudet på begge hotell.

Du kan velge mellom å enten bo i hovedbygningen, hvor det er rom med både hav- og landutsikt eller du kan bo i en av de trivelige villaene, som ligger spredt rundt om på hotellområdet i de grønne omgivelsene.

Hos Nazar har vi kategorisert våre hotell i Premium, Nazar, Holiday og Value Collection. Dette hotellet er et av våre fine familiehotell med All Inclusive og høy kvalitet, og er en del av vår Holiday Collection.

Velg basseng etter ditt humør
Sunrise Resort har flere forskjellige bassenger rundt om på det grønne området, hvor det henholdsvis inviteres til avslapning eller til mer fart over feltet. Du har også fri tilgang til bassengene på Starlight, så du kommer garantert å finne noe som passer deg!

Det finnes 11 vannsklier på badelandet, hvor fem av dem passer seg best for litt større barn og voksne som er av den lekne typen. Tre av skliene er for barn og tre er mini sklier. Området rundt de store vannskliene har en fin utforming, og for å komme til toppen av vannskliene går man inn i en stor mølle. For de minste barna finnes det en morsom liten plaskedam med sandbunn.

Nedenfor Sunrise Resort kan du nyte av den vakre, brede stranden hvor du kan slappe av, gå en runde ved vannkanten eller ta en tur ut på piren hvor stemningen er koselig og har en avslappet atmosfære. Her finnes det selvfølgelig solsenger og parasoller man fritt kan benytte. Vannet blir dypt relativt fort.

Håndklær til basseng og strand finnes på hotellet.

Nyt gleden ved All Inclusive-ferie
En All Inclusive ferie med Nazar er enkel og oversiktlig, for du skal ikke bekymre deg over hvor neste måltid skal nytes, samtidig som at du slipper bekymringer rundt hva ting koster.

I løpet av ferieoppholdet på Sunrise Resort kan du nyte gleden ved All Inclusive-ferie, da det er et stort, flott og variert tilbud av hovedresturanger som daglig serverer store buffeter.

Det finnes adskilte barer som servere brus, øl, drinker og snacks. I tillegg til alt dette, er det viktig å nevne at: Gözleme (deilig tyrkisk spesialitet), bagels, samt te og små kaker serveres på ettermiddagen.

Du kan nyte All Inclusive-godsakene på både Sunrise Resort og søsterhotellet, men hovedmåltidene blir servert på Sunrise.

Sålenge det finnes plass kan du, en gang i løpet av din ferie, uten ekstra betaling, spise på enten temarestarantene Sini Turk, der servere lekre tyrkiske retter eller på Middelhavsrestauranten. Middelhavsrestauranten ligger på Starlight Resort.

Hvis du har lyst til å prøve noe annet, kan man – mot betaling – velge å spise på ikke minte enn 11 temarestauranter som spesialiserer seg på blant annet det mexicanske, japanske, indiske, italienske og franskt. Fire av dem ligger på Sunrise Resort, mens de andre liggr på Starlight Resort. Observer at temarestaurantene er veldig populære, og vi anbefaler derfor at du bestiller bord i god tid.

Mot betaling

Ferskpresset juice (uten omkostninger med frokost), visse importerte drikkevarer, temarestaurantene (utover det inkluderte besøk på enten SiniTurk eller Middelhavsrestausenten) og roomservice.

Underholdning for store og små
Sunrise Resort har deres egne internasjonale barneklubb for barn mellom 4-12 år, hvor engasjerte aktivitetsguider arrangerer morsomme leker og aktiviteter med og for barna. Om kveldene er det Mini Disco, hvor de danseglade barna kan få lov å gi gas på dansegulvet.

For de litt større barna (13-16 år) er det en ungdomsklubb med PlayStation, klatrevegg og forskjellige sportsaktiviteter – slik at også tenåringene kan ha en aktiv ferie med nye venner.

De badeglade kommer også til å trives her, da det barnevennlige hotellet i alt har 11 vannsklier på badelandet. Hvor fem er beregnet for større barn, mens tre er for barn og tre er mini sklier Det er også et lite, morsomt plaskebasseng med sandbunn som garanter blir en hit blant de aller minste.

Et hav av muligheter for morsomme familieaktiviteter
Hvis du og familien elsker å være aktive, konkurrere og finne på ting sammen, vil dere elske Sunrise Resort!

Her er det mange sporter og aktiviteter som foreksempel bowling, bordtennis, biljard, squash, klatrevegg, Beach Volley, mini golf, dart og tennisbaner.

Det er også rikelig med aktiviteter rundt bassengområder (foreksempel vannpolo & vannaerobic), her arrangeres også jevnlig yoga, bueskytings turneringer, dart, bocciaturneringer og mye annet i de grønne, frodige omgivelsene. Du som er over 16 år og vil holde liv i treningen under ferien kan besøke hotellets gym med flere maskiner.

På Sunrise Resort finnes et flott amfiteater, hvor det flere ganger om uken er kveldsunderholdning. Aktivitetsguidene arrangerer mange ulike festlige events i løpet av sommeren – ofte med forskjellige temaer, det kan være pool party, white party og retro fest.

Dersom du har lyst å shoppe, så finnes det en del butikker i en heftig arkade i form av en kunstig grotte, som absolutt er verdt et besøk. Denne grotten og flere av aktivitetene finner sted på Starlight Resort.

Mot betaling

Bowling, biljard, Game Center (elektroniske spill), minigolf, alle vannsportsaktiviteter, fotballbaner, Putting Green og Driving Range.

Velg rommet som passer perfekt for deg
Sunrise Resorts tilbyr flere forskjellige romtyper, og det er enkelt å finne det som passer deg og din families ønsker og behov! Man kan bo i flotte rom i villaene som ligger overalt i det frodige og blomsterrike hotellområdet, eller i hovedbygningen hvor det finnes rom med hav- eller landutsikt.

Rommene i villaene

Alle hotellrommene er lyse, innbyderne og har balkong. Det er gratis WIFI, Central Aircondition, tv, Minibar som blir fylt daglig med øl, brus, vann, kaffe og te. På rommene finnes det også mini safe, dusj, hårføner og badetøfler. Det er parkettgulv på alle rommene.

Dobbeltrom Club, 2-3 personer
Disse rommene er ca. 28 m² og har to sengeplasser og en sovesofa (190x90 cm). Rommene ligger enten på bakkeplan eller en trapp opp og har balkong. Dobbeltrom Club krever minst to personer som betaler full pris, det kan maks bo tre voksne, det mulig å få barnepris på et barn. Rommet kan bookes som et enkeltrom, mot et tillegg. 

Deluxerum Club, 2-4 personer
Deluxerom Club er ca. 32 m², altså noe større en et vanlig dobbeltrom Club. Det finnes to sengeplasser, samt en sovesofa og en ekstraseng som har et mål på 190x90 cm. Rommet har en balkong og kan ligge på markplan eller i første etasje. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks tre voksne og det er mulighet for at få barnepris på et barn. Rommet kan bestilles som et enkeltrom mot tillegg.  

Familiesuite Club, 3-4 personer
Familiesuite Club-rommene er ca. 52 m² fordelt på et soverom og en stue. Her finnes det fire sengeplasser og en koselig liten sofagruppe. Denne romstypen krever minst tre fullt betalende, hvor det kan bo maks fire voksne og det er mulig å få barnepris på et barn. 

Familiesuite Duplex Club, 3-5 personer
Denne familiesviten ligger i andre etasje i villaene, og er ca 65 m². Suiten er fordelt på to etasjer i form av en underetasje med spiraltrapp som leder opp til et loft. Det er åpen forbindelse mellom begge etasjene. I rommets underetasje finnes det soverom samt stue og på loftet finnes det to separate senger. Denne romstypen krever minst tre fullt betalende, hvor det maks kan bo fem voksne og det er mulig å få to barnepriser.

Rommene i hovedbygningen
Alle rommene i hovedbygget på Sunrise Resort er lyse og innbydende med fantastisk balkong med enten land- eller havutsikt. Det er gratis WIFI, Central Aircondition, tv, Mini bar som blir fylt daglig med øl, brus, vann, kaffe og te. På rommene finnes det også mini safe, dusj, hårføner og badetøfler. Det er gulvtepper på alle rommene.

Dobbeltrom med landutsikt, hovedbygningen, 2-3 personer
Dobbeltrom på ca.28 m², hvor det er to sengeplasser samt en sovesofa (190x90 cm). Denne romstypen krever minst to fullt betalende, her kan de bo maks tre voksne og det er mulig å få et barnepris. Mot et tillegg kan rommet bookes som et enkeltrom. 

Dobbeltrom med havutsikt, hovedbygningen, 2 personer
Dette er et dobbeltrom med herlig havutsikt på ca. 25 m², hvor det finnes to sengeplasser. Denne romstypen krever to fullt betalende men kan bookes som enkeltrom mot tillegg. 

Stort og fantastisk deilig spa
Om du som gjest på Sunrise Resort vil skjemme bort deg selv skal du ta turen til det utrolige spaanlegget på søsterhotellet Starlight. Dette store, vakre spa har alt du trenger for å slappe av, koble bort hverdagen og komme inn i ekte feriestemning. Interiøret er inspirert fra den orientalske stilen, og er veldig behagelig.

Her kan man mot betaling teste heftige opplevelser som saltrommet, snøfontenen og tropical adventure-dusjen. Det finnes også tyrkisk bad og badstue som kan benyttes fritt mellom 09.00-14.00, og du kan mot betaling nyte av noen av de mange, avslappende behandlingene. Her tilbys det alt fra klassiske massasjer til unike behandlinger som for eksempel Cleopatra-melkbad og algwrap!

Mot betaling

Behandlinger og anvendelse av spaets fasiliteter, med unntak av tyrkisk bad og badstue mellom 09.00-14.00.


Sunrise ligger ca. 10 km fra herlige Side, som du kan besøke med hjelp av taxi.

Vær vennlig og tenk på at temarestaurantene er ganske populære, og da de ikke har plass til så mange mennesker her anbefaler vi at du bestiller bord i god tid.

En del av aktivitetene finner plass på hotellet Starlights område.

Vær oppmerksom på at vannet på stranden blir relativt fort dypt, og at stranden derfor ikke er veldig barnevennlig. Infinity bassenget har en aldersgrense på 16 år.

Tennisbanene er kun åpne 15.juni - 31.august, og her anbefaler vi at man booker tid.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider