Best Western Patong Beach

Patong beach, Thailand Flagget til Thailand

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Basseng
  • Heis
  • Restaurant
  • Internett

Gjesters vurdering

| 4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Når du har Best Western Patong Beach i Patong som overnattingssted, bor du i et shoppingområde og har bare 10 minutter å gå til både Bangla-veien og Jungceylon kjøpesenter. Dette hotellet ligger 0,5 mi (0,8 km) unna Patong-stranden og 3,1 mi (5 km) unna Karon strand.

Kom og spis lunsj eller middag på Mana Restaurant, en restaurant som spesialiserer seg på thailandske retter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bassengbar hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.30 mot et tillegg.

Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og et treningssenter. Dette hotellet har i tillegg gratis wi-fi, tour-/billettassistanse og vestibyle.

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Navnet på kredittkortet som ble brukt ved innsjekking til å betale for tilfeldige utgifter, må være hovednavnet i reservasjonen av gjesterommet..

Dette overnattingsstedet tilbyr ikke innsjekking ut over ordinære åpningstider. Gjester som ankommer når resepsjonen er stengt, vil ikke kunne sjekke inn før morgenen etter. Flyplasstransport er tilgjengelig døgnet rundt etter avtale. Kontakt hotellet for å ordne dette på forhånd. Avgifter kan påløpe. Kontakt overnattingsstedet i forkant for å gjøre en avtale.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet: Nyttårsmiddag (31. desember): THB 2199.00, Avgift for nyttårsmiddag (31. desember) per barn: 750.00 THB (fra 2 til 11 år). Vi har tatt med alle kostnadene hotellet har oppgitt til oss. Kostnadene kan imidlertid variere, for eksempel avhengig av lengden på oppholdet og rommet du bestiller.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider