Hotel Cosmopolitan Bologna

Bologna, Italia Flagget til Italia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Heis
  • Restaurant
  • Internett

Gjesters vurdering

| 4,2/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

I Bologna (Bologna Fiere-distriktet) ligger Hotel Cosmopolitan Bologna mindre enn 10 minutter å kjøre unna BolognaFiere (konferansesenter) og Bologna nasjonale kunstmuseum. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 3,5 mi (5,6 km) unna Universitetet i Bologna og 4,9 mi (7,9 km) unna Piazza Maggiore.

Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Gratis frokostbuffé er inkludert.

Du tilbys blant annet et treningssenter og gratis wi-fi og shopping på hotellets område. Dette hotellet har i tillegg TV på fellesområde og tour-/billettassistanse. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med hotellets buss (mot et tillegg), som går innen et område på 5 km.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Navnet på kredittkortet som ble brukt ved innsjekking til å betale for tilfeldige utgifter, må være hovednavnet i reservasjonen av gjesterommet. .

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider