Paphinia Sea View Apartments

Pafos, Kypros Flagget til Kypros

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Air condition
  • Avstånd strand: 50 m
  • Avstand sentrum: 4 km
  • Flyplass Kypros (LCA): 137 km (1 hour 34 mins)
  • Restaurant
  • Internetaccess
  • Balcony
  • Television

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

De fleste av disse superior deluxe hotel leilighetene har store balkonger med direkte utsikt over Middelhavet, Paphos havnen og det europeisk union blått flagg svømmeområde. Det er ekstremt romslige hotelleiligheter med to soverom (80 kvm), Hotelleiligheter med ett soverom (60 kvm) og store studioer (42 kvm). Åpen plan hotelleiligheter med to soverom har to luftige dobbeltsoverom med overnatting for 6 personer. Åpen plan hotelleiligheter med ett soverom har et separat og luftig dobbeltrom med overnatting for 4 personer. Romslig åpen plan studio har plass til overnatting for 3 personer. Det er også superior deluxe hotelleiligheter med to soverom med side havutsikt som kan leies for en rimeligere pris.

Den eksepsjonelle sentrale beliggenheten bare noen minutters gange fra Paphos havnen, Skott, kjente mosaikker, St Pauls søyle, og det lokale svømmeområdet som har EUs blått flagg. De fleste av de smarteste butikkene, pubene og restaurantene ligger like i nærheten. De beste strendene, golfbanene og Paphos flyplass ligger kun 10-15 minutters kjørtur hotellet. Flere flyselskaper enn noen gang flyr nå direkte til Paphos/Pafos (begge er riktige).

Spesifikasjon: Hotelleiligheter med store private balkonger med glassfront, granittgulv overalt, akustiske doble vinduer, klimaanlegg i alle rom, luksuriøse bad med de samme granittflisene, badekar og superhi-power-dusj, vask og WC, hårføner på veggen og gjennomsiktige vekt. Godt fullt utstyrt kjøkken med benkeplater i granitt, mikro, fire kokeplater med avtrekksvifte, vaskemaskiner, separate tørketromler, og et romslig kjøleskap/fryser og en stor elektrisk komfyr, dobbel rustfri vask, strykejern og strykebrett, vannkoker og brødrister. Flatskjerm TV på veggen med satellittkanaler (BBC World, Euronews, Sky News, Movies, CNN, Bloomberg og mange andre engelsktalende kanaler). Rengjøring av leilighetene skjer fem ganger i uken. Håndklær og sengetøy skiftes to ganger i uken. Myke topper for madrasser er også tilgjengelig. Kontortid kl. 8.00 - 16.00 mandag til fredag. Nødtelefonnummer: Nicos 00357 99655263

Adresse: Poseidon Avenue CY-8042 Kato Paphos, Kypros 60679, 8106 Paphos, Kypros.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider