Hotel Montecarlo

Venezia, Italia Flagget til Italia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Bar
  • Heis

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Hotel Montecarlo ligger i hjertet av Venezia. Bor du her, vil du ha både Markusplassen og St. Markus-basilikaen like rundt hjørnet. Dette hotellet med familievennlig profil ligger 0,3 mi (0,5 km) unna Rialto-broen og 0,1 mi (0,1 km) unna Dogepalasset.

Dette overnattingsstedet tilbyr transport fra flyplassen (betaling kan kreves). Gjestene må kontakte overnattingsstedet før reisen ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen for å gi informasjon om ankomsten. En resepsjonist vil ta imot gjestene ved ankomst. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av kontaktinformasjonen på bestillingsbekreftelsen for mer informasjon. Gjester som bestiller oppholdet i Venezia, bes om å besøke nettstedet #EnjoyRespectVenezia www.comune.venezia.it/en/content/enjoyrespectvenezia for viktig informasjon og regler som gjelder i byen. Innsjekking for gjester som bor i leilighetene foregår på hotellet (70 meter unna).

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet: En avgift pålegges av byen og vil innkreves på overnattingsstedet. Denne avgiften gjelder ikke for personer som er bosatt i Venezia by og barn under 10 år. Ytterligere fritak kan gjelde for pasienter og deres ledsagere samt personer som oppholder seg i byen av spesifikke grunner, noe som vil måtte dokumenteres på overnattingsstedet. Det påløper en reduksjon på 30 % mellom 1.31. januar. Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra 1 januar til 31 januar: EUR 2.40 per person, per natt for voksne og EUR 1.20 per natt for gjester i alderen 10 til 16 år. Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra 1 februar til 31 desember: EUR 3.50 per person, per natt for voksne og EUR 1.70 per natt for gjester i alderen 10 til 16 år. Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

Du kan få deg noe å spise på kafeen på dette hotellet, eller slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00 mot et tillegg. | Antall barer/salonger: 1 | Antall kaffebarer/kafeer - 1

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider