Ving Fly+Hotell
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Ballsbridge Hotel

Dublin, Irland Vis på kart

Om hotellet

Velger du Ballsbridge Hotel bor du i hjertet av Dublin, og du vil ha mindre enn 15 minutter å gå til både Aviva stadion og Royal Dublin Society. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 0,7 mi (1,1 km) unna Dublin havn og 0,5 mi (0,9 km) unna Grand Canal.

Spis middag på Raglans Restaurant, en restaurant som spesialiserer seg på irske retter. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tillegg tilbys det romservice (døgnet rundt). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.30 mot et tillegg.

Dra nytte av stedets fasiliteter, som gratis wi-fi, concierge-tjenester og TV på fellesområde. Dette hotellet har i tillegg rabatt på nærliggende treningsstudio og ballsal.

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Vis på kart

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar
  • Restaurant

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart