Hotel Omega

Amsterdam, Nederland Flagget til Nederland

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Flyplass Amsterdam (AMS): 13.5 km (18 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Gjesters vurdering

| 3,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette innbydende byhotellet ligger i hjertet av Amsterdam, nær konsertsalen, mange museer og Vondelparken. Forbindelser til transportnettverket er å finne i nærheten, som er et mangfold av shopping- og underholdningssteder, rundt 80 m unna.

Hotellet har 3 suiter, 12 enkeltrom og 17 dobbeltrom, som ligger på 4 etasjer og kan nås med heis. Resepsjonen i lobbyen er bemannet hele døgnet. En bagasjeoppbevaringstjeneste, en safe, en 24-timers sikkerhetstjeneste, medisinsk hjelp, en faksmaskin og en røykvarsler er tilgjengelig. Tjenestene inkluderer en drikkemaskin. Trådløs internettilgang (mot en avgift) gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet mens de er på ferie. Rullestoltilpassede fasiliteter er tilgjengelig. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjrety p parkeringsplassen mot en avgift. Aktive gjester kan benytte seg av sykkelutleie (mot en avgift) for å utforske området rundt.

Rommene er utstyrt med sentralvarme. I noen rom er det en terrasse som standard. Barnesenger kan bestilles for yngre gjester. Det er også en safe og, mot en avgift, en minibar. Ytterligere funksjoner inkluderer et kjøleskap og et minikjøleskap. Fasiliteter inkluderer en vaskemaskin og et strykejern. Telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Badene er utstyrt med dusj og hårføner. Rullestolvennlige rom kan bestilles. Hotellet har røykfrie rom.

Sports- og underholdningsfasilitetene på hotellet sikrer at gjestene har mange aktiviteter å velge mellom under oppholdet. Finværet kan nytes på terrassen. Hotellet tilbyr fritidsaktiviteter for enhver smak, inkludert sykling/terrengsykling eller, mot en avgift, treningsstudio og massasjebehandlinger. Tredjepartsoperatører tilbyr i tillegg et treningsstudio.

Hotellet har serveringstjenester, inkludert et frokostrom, en kafé og en bar. En kontinental frokost garanterer en god start på dagen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider