Hotel Danmark

København, Danmark

7 netter Vis på kart
Solfaktor
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

  • Heis
  • Safe
  • TV
  • Telefon
  • Bar
  • Restaurant
  • Wi-Fi

Om hotellet

Hotel Danmark ligger midt i Københavns kultursentrum, bare noen skritt fra Rådhusplassen, Tivoli, hovedgaten, Strøget, og kun en kort spasertur fra sentralbanestasjonen. Området er en av de vakreste i København, og reflekterer byens historie med fargerike bygninger, bindingsverkshus og brosteinsgater.

Hotel Danmark består av to historiske bygninger, og har tolket de klassiske elementene på en ny og innovativ måte. Den ene bygningen er et vernet bygg fra 1792, og har derfor beholt sin opprinnelige fasade. Den andre bygningen er fra 1969 og har en helt ny fasade dekorert med 4200 grønne fliser i tre nyanser, noe som gir nabolaget et helt nytt utseende, men likevel er i tråd med den omkringliggende arkitekturen.

Hotellets interiør er inspirert av den verdensberømte kunstneren, Thorvaldsen, dette er spesielt være tydelig når du går gjennom gangene hvor du kan nyte det lyse, ultrablå taket, som fører tankene til himmelen. Resepsjonens lobbybar har en koselig, kreativ atmosfære med sine vakre trepaneler og en stor lampe spesielt designet for dette området. Husets restaurant, Tivoli Hallen, serverer lokale delikatesser, og om morgenen serveres en flott, økologisk frokostbuffé. På den spektakulære takterrassen kan du lene deg tilbake, slappe av og nyte den spektakulære 360 -graders utsikten som dekker hele byen. WiFi er gratis og tilbys over hele hotellet, alle dager. På ettermiddagen inviterer hotellet sine gjester til et glass vin i stedets "Wine Hour".

Hotellets 88 rom er fordelt på seks etasjer, og er alle innredet med ekstravagante funksjoner og vakre, tilpassede møbler i nordisk design. Romtyper: liten dobbeltseng (12kvm), dobbeltrom (15kvm), dobbeltrom superior (18kvm). Alle rom er utstyrt med safe, telefon, skrivebord, hårføner, kaffe-/tekoker, gratis WiFi og flatskjerm-TV. Juniorsuite (30 kvm) inkluderer all inclusive-bar (med et utvalg av drinker) og gratis parkering. Suite med 2 soverom (50 kvm) inkluderer all inclusive-bar (med et bredt utvalg av drinker) og gratis parkering. Grand-Suite (70 kvm) inkluderer all inclusive-bar og betjent parkering.

Adresse: Vester Voldgade 89, 1552 København, Danmark.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart