Primo Hotel

Riga, Latvia Flagget til Latvia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Bar
  • Heis
  • Internett

Gjesters vurdering

| 4,2/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Har du Primo Hotel som ditt overnattingssted i Riga vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Latvias nasjonalbibliotek og Frihetsmonumentet. Dette hotellet ligger 2 mi (3,3 km) unna St. Peters kirke og 2,1 mi (3,3 km) unna Riga domkirke.

Få deg en matbit i snackbaren/delikatesseforretningen eller slapp av på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis varm og kald frokostbuffé serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.30.

Slapp av og koble av med massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Dette hotellet har i tillegg gratis wi-fi, TV på fellesområde og tour-/billettassistanse. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med hotellets buss (mot et tillegg).

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. .

Flyplasstransport er tilgjengelig døgnet rundt etter avtale. Kontakt hotellet for å ordne dette på forhånd. Avgifter kan påløpe. Kontakt overnattingsstedet i forkant for å gjøre en avtale.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider