Absalon Hotel

København, Danmark Flagget til Danmark

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Flyplass København (CPH): 12.4 km (20 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • distance_city: 100

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette hotellet ligger i det trendy forretningsdistriktet Versterbo, nær det berømte Tivoli. Du finner et bredt utvalg av butikker, glamorøse kafeer og restauranter i umiddelbar nærhet. Dessuten er sentralbanestasjonen og det berømte nattelivet i København også innen rekkevidde fra hotellet.

Hotellet har heis og har 161 røykfrie rom. Det vennlige personalet i resepsjonen i lobbyen svarer gjerne på spørsmål. Fasiliteter inkluderer bagasjeoppbevaring, safe og valutaveksling. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Det er også en rekke butikker som gjør det mulig å spasere og surfe. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Ytterligere fasiliteter inkluderer en aviskiosk, et TV-rom og et lekerom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjrety p parkeringsplassen mot en avgift. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en barnevakttjeneste (mot en avgift), romservice, en vaskeritjeneste og et myntvaskeri. Aktive gjester som ønsker å utforske området rundt på sykkel, vil sette pris på sykkelutleie. Sykkelbod er også tilgjengelig.

Rommene er utstyrt med justerbar sentralvarme. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et kjøleskap og en te- og kaffestasjon. En telefon, en TV, en pluggadapter, en vekkerklokke og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Hårføner og sminkespeil er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj og badekar. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter.

Hotellet tilbyr en rekke alternativer for sport og fritid. Finværet kan nytes på terrassen. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på hotellet, inkludert sykling/terrengsykling, biljard og aerobic. En danseklubb tilbyr moro og underholdning.

Spisefasiliteter inkluderer en restaurant, en kaf og en bar. En styrkende frokost serveres hver dag. Personalet tilbyr også gjerne glutenfrie måltider.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider