Vic Eiffel Hotel

Montparnasse, Frankrike Flagget til Frankrike

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Paris CDG (CDG): 33.4 km (48 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • distance_city: 1000

Gjesters vurdering

| 4,6/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette slående byhotellet ligger mellom Eiffeltårnet og Les Invalides. UNESCO-hovedkvarteret ligger i nærheten. Det er også mange shopping- og underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet, rundt 1 km unna. Orly flyplass ligger ca. 12 km unna, og Charles de Gaulle ligger 30 km fra hotellet.

Gjestene kan velge mellom 19 rom, inkludert 8 suiter og 10 dobbeltrom, plassert i to 4-etasjes bygninger med heiser. Det flerspråklige personalet i resepsjonen hjelper gjerne gjestene i resepsjonen hele døgnet. Innsjekking og utsjekking er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Fasiliteter tilgjengelig på hotellet inkluderer bagasjeoppbevaring og safe. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere. En peis skaper en koselig atmosfære. Ytterligere fasiliteter inkluderer en aviskiosk, et TV-rom og et lekerom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, barnevakt, barnepass, transport, romservice, klesvask, myntvaskeri og hotellbuss. Gratis aviser er tilgjengelig. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Balkong er inkludert som standard på noen rom. Rommene har en dobbeltseng eller en king-size seng. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et minikjøleskap, mikrobølgeovn og kaffe- og tekoker. Det er også et strykesett og en buksepresse. En telefon med direktenummer, en TV med satellitt-/kabelkanaler, en pluggadapter og WiFi (uten ekstra kostnad) gir alt du trenger for en komfortabel ferie. Hårføner og sminkespeil er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj og badekar. Som en ekstra bekvemmelighet har badene kosmetiske produkter. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Hotellet har familierom og røykfrie rom.

Parasoller på terrassen er også tilgjengelig.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en restaurant, en spisesal og en kafé. En deilig frokost gir energi for resten av dagen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider