The Westin Resort Nusa Dua, Bali

Nusa Dua, Indonesia Vis på kart

Mer om fasiliteter ▼

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar
  • Basseng

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

The Westin Resort Nusa Dua, Bali i Nusa Dua (BTDC) vil du ha Bali internasjonale konferansesenter like rundt hjørnet samtidig som du har kun 3 minutters gange til Bali Nusa Dua konferansesenter. Dette resort-hotellet med hele 5 stjerner er kun 0,4 mi (0,7 km) unna Pasifika Museum og 0,7 mi (1,1 km) unna Bali Nusa Dua teater.

Smak på retter med fisk og skaldyr på Ikan Restaurant and Bar, en av dette resort-hotellets 6 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 06.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.

Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 2 utendørsbassenger, et døgnåpent helsestudio og en vannsklie. Dette resort-hotellet har dessuten gratis wi-fi, concierge-tjenester og barnepass (mot et tillegg). Det enkelt å komme seg rundt med hotellets kostnadsfrie buss, som går innen et område på 13.8 kilometers.

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Navnet på kredittkortet som ble brukt ved innsjekking til å betale for tilfeldige utgifter, må være hovednavnet i reservasjonen av gjesterommet. .

Flyplasstransport er tilgjengelig døgnet rundt etter avtale. Kontakt hotellet for å ordne dette på forhånd. Avgifter kan påløpe. Kontakt overnattingsstedet i forkant for å gjøre en avtale.

Vis på kart

Kart