Mandrino

Thessaloniki, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Flyplass Thessaloniki (SKG): 17.3 km (27 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Om hotellet

Dette hotellet ligger i Thessaloniki, i hjertet av byens kommersielle og historiske sentrum. Hotellet har en ideell beliggenhet for både forretnings- og fritidsreisende, i det travle sentrum, innen rekkevidde av alle Thessalonikis turistattraksjoner, shoppingområder, reiseforbindelser og mange bedriftskontorer. Dette etablissementet ligger minutter unna jernbanestasjonen (ca. 5 minutters gange), den internasjonale varemessen og det bysantinske museet (begge ca. 15 minutters gange) og Det hvite tårnet, og har utsikt over sentrum og Thermaikosbukten.

Hotellet har heis og har 8 enkeltrom og 64 dobbeltrom. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring og safe. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Det er en rekke butikker også. Andre fasiliteter inkluderer et TV-rom og et bibliotek. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en bilutleietjeneste, medisinsk assistanse, romservice og vaskeriservice. Forretningssenteret er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov og har en faksmaskin.

Klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Balkong er inkludert som standard på noen rom. Alle rommene er teppebelagte og inkluderer en dobbeltseng. Safe og minibar er også tilgjengelig. Ekstra bekvemmeligheter inkluderer en te- og kaffestasjon. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, pluggadapter og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Hotellet har familierom og 72 røykfrie rom.

En solterrasse er et flott sted å fordrive timene.

Ulike spisesteder er tilgjengelig, inkludert en kafé og en bar. Bed and breakfast kan bestilles. En rikholdig frokostbuffé garanterer en god start på dagen. Personalet serverer også gjerne barnas måltider.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider