Hotel Peymar

S'illot, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Om hotellet

Når du har Mix Peymar i Sant Llorenç des Cardassar som overnattingssted, bor du nær stranden og rett ved både Cala Moreia og Torrent de Ca n'Amer. Dette hotellet ligger 4,4 mi (7,1 km) unna Dragegrottene og 13,8 mi (22,2 km) unna Cala Agulla strand. Føl deg som hjemme i et av de 100 aircondition-avkjølte gjesterommene. Med wi-fi (mot et tillegg) på rommet holder du deg oppkoblet. Rommene har privat bad med toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har skrivebord og blendingsgardiner/gardiner, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Cala Moreia - 0,1 km
Torrent de Ca n'Amer - 0,1 km
Strandpromenade - 0,5 km
Playa de Sa Coma - 0,6 km
Cala Morlanda - 1,2 km
Caló d'en Rafelino-stranden - 1,5 km
Safari Zoo - 2,3 km
Punta de N'Amer - 2,8 km
Punta de n'Amer utsiktstårn - 2,9 km
Cala Millor-stranden - 3 km
Cala Petita - 3,4 km
Fantasy Park - 3,6 km
Sa Ferradura - 3,7 km
Coves Blanques - 4,9 km
Playa de Porto Cristo - 4,9 km

Nærmeste store flyplass er Palma de Mallorca (PMI) - 66,6 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et sesongbasert utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Dette hotellet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen på dette hotellet. Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift som skal betales til overnattingsstedet. Avgiften reduseres med 50 % etter den 8. natten, og barn under 16 år er unntatt avgiften. Andre unntak og reduksjoner kan finne sted. For mer informasjon, ta kontakt med overnattingsstedet ved hjelp av opplysningene i bekreftelsen du mottar etter bestilling.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra den 1. november til den 30. april: EUR 0.55 per person per natt i opptil 9 netter og deretter EUR 0.28. Denne avgiften gjelder ikke for barn under 16 år år.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra den 1. mai til den 31. oktober: EUR 2.20 per person per natt i opptil 9 netter og deretter EUR 1.10). Denne avgiften gjelder ikke for barn under 16 år år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 8–15 for voksne og EUR 4–10 for barn
  • Avgift for wi-fi på rommet: 7 EUR per dag (prisene kan variere)
  • Avgift for safe på rommet: 5 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra mai til oktober.
  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 11.00 og kl. 19.00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider