Grand Hotel Ambasciatori

Sorrento, Italia Flagget til Italia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Oppvarmet basseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Spa
  • Basseng
  • Bar
  • Heis
  • Internett

Gjesters vurdering

| 4,6/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Grand Hotel Ambasciatori ligger sentralt plassert i Sorrento, en 4 minutters spasertur fra Museo Correale di Terranova og 6 minutter til fots fra Corso Italia. Dette hotellet med hele 5 stjerner er kun 0,6 mi (0,9 km) unna Piazza Tasso og 0,7 mi (1,2 km) unna Piazza Lauro.

Ta deg noe å spise på Le Muse, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge, en bassengbar og 2 barer/lounger hvor du kan slappe av med noe forfriskende å drikke. Gratis kontinental frokost serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00.

Skjem bort deg selv med massasjer og ansiktsbehandlinger på stedet. Sol deg på den private stranden eller nyt et av stedets andre rekreasjonsfasiliteter, som et helsestudio og et utendørsbasseng. Dette hotellet tilbyr også gratis wi-fi, concierge-tjenester og barnepass (mot et tillegg).

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt et kredittkort kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Navnet på kredittkortet som ble brukt ved innsjekking til å betale for tilfeldige utgifter, må være hovednavnet i reservasjonen av gjesterommet. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. Det kan tilkomme flere avgifter, og flere retningslinjer kan gjelde, ved bestilling av mer enn 4 rom. Gjester som vil ha ytterligere detaljer, kan kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i bestillingsbekreftelsen de fikk tilsendt etter bestilling.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet: Lokale myndigheter pålegger en avgift: 4.00 EUR per person per natt fra 1. april til 31. oktober , Lokale myndigheter pålegger en avgift: 0.00 EUR per person per natt fra 1. november til 31. mars. Vi har tatt med alle kostnadene hotellet har oppgitt til oss. Kostnadene kan imidlertid variere, for eksempel avhengig av lengden på oppholdet og rommet du bestiller.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider