My Village

Kolímbia, Hellas

7 netter Vis på kart
Nazar
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

 • Credit card
 • Internett
 • Room ac
 • Room balcony

Avstand

 • Avstånd strand: 3km
 • Avstand sentrum: 3km

Antall

 • Antall etasjer: 2
 • Antall rum: 32

Andre

 • Built year: 2018, renovert 2019
 • Måltider: Selvbetjening
 • Room floor: Fliser
 • Transfer time: Ca 45-60 min
 • Basseng: Privat basseng

Om hotellet

Sommerhus og hotell i ett
Tenk deg en fantastisk sommerferie i et gresk sommerhus, med privat basseng, terrasse og grill. På sommerhushotellet My Village i Kolymbia tilbyr vi 32 nybygde, moderne sommerhus med plass til opptil seks personer i samme boende. Dette er en perfekt plass å samle hele slekten for en herlig familieferie på Rhodos.

I ditt private hus finner du alt du trenger av husholdningsapparater. Hotellet ligger bare ca. 3 km fra den flotte stranden, og mengder av severdigheter. Husene ligger på en høyde i et naturskjønt område med berg på den ene siden og en vakker slette som fører til havet på den andre siden.

Husene på My Village er plassert slik at du kan tilbringe tid med naboer om du ønsker, men du kan også velge å holde din ferie helt privat.

Vi anbefaler at du leier en bil, slik at du enkelt kan utforske alt det vakre Rhodos har å tilby.

Privat basseng og to strender
I tilknytning til ditt sommerhus på My Village har du et eget basseng med solsenger. Med basseng i hagen har du mulighet å ta deg et oppfriskende morgenbad, og etter et par timer i varmen er det deilig å kunne ta seg et forfriskende kveldsbad. Her kan du bade og nyte av den varme solen når du selv ønsker, samtidig som barna vil elske å ha et basseng å hoppe i når de vil. Garantert suksess!

I nærheten finnes det to strender du kan besøke når du får lyst på en saltvannsdukkert: Kolymbia Beach og Tsambika Beach. Begge strendene byr på herlig, turkist vann og ligger kun tre og seks kilometer fra hotellet med fantastisk sole- og bademuligheter. Her kan du leie solsenger og parasoller, og det finnes restauranter som serverer snacks og god lunsj.

Grill i din egen hage
Alle sommerhus på My Village består av romslige kjøkken med utrustning, som gjør det enkelt å lage mat til hele familien!

Alle kjøkken har kjøleskap, ovn, mikro, vannkoker, oppvaskmaskin, brødrister, espressomaskin samt gryter og lignende for grunnleggende matlagning.

Hvert hus er utstyrt med egen kullgrill, en startpakke med kull og nødvendige grillverktøy. Det finnes derfor gode muligheter for familien å lage herlige grillmåltider på Rhodos.

En velkomstpakke bestående av vann, frukt, en flaske vin og artikler til første oppvask og vaskeri inngår i prisen.

Bare 500 m fra hotellets port ligger nærmeste matbutikk, som gjør det enkelt å handle inn varer til ukens måltider.

Hele familien samlet
På ferie i et av sommerhusene på My Village, får hele familien mulighet til å være sammen og tilbringe kvalitetstid med hverandre. Det private bassenget i hagen vil garantert bli satt pris på av alle plaskeglade barn, som også vil få mulighet til å skaffe seg nye venner som bor på området.

Det nærmeste og største badelandet er Atlantica Mikri Poli, hit kan barna komme for å ta seg en tur i vannskliene. Rhodos har også et stort utvalg av aktiviteter og utflukter som passer for gjester i alle aldre, som samtidig settes veldig stor pris på av barna.

Oppdag Rhodos på egen hånd
My Village er plassert rett ved hovedveien som strekker seg rundt hele Rhodos øy. Dette betyr at en leiebil enkelt kan frakte deg til mengder av flotte strender, koselige Rhodos by og spennende severdigheter som Lindos, som bare må oppleves! For å oppleve alt dette og få mest mulig ut av ferien anbefaler vi at du leier en bil.

Golfbanen Afandou Golf ligger bare fem kilometer fra My Village. Innen rekkevidde finnes det også mulighet for fjellklatring og diverse vannsportsaktiviteter for hele familien. Rhodos tilbyr et stort antall aktiviteter for store og små, både på land og i vann. Bli gjerne med på en av våre utflukter for å utforske dette mer!

Nye, moderne sommerhus
På My Village tilbyr vi tre ulike typer av sommerhus. Alle er moderne og utstyrt med nødvendige fasiliteter. Samtlige hus er 80 m2, med stue og kjøkken samt to soverom. Her finnes fire vanlige sengeplasser og sovesofaer som måler 190x160cm. Det som skiller hustypene fra hverandre er deres respektive hager og basseng.

Alle sommerhus har bad med badekar, vaskemaskin med integrert tørketrommel (med startpakke for første vask), tørkestativ, strykejern, strykebrett, hårføner, to sett med laken og håndklær per person samt en rull med toalettpapir som man får når man sjekker inn. For informasjon om innehold på kjøkkenet, vennligst se under «Mat og drikke».

Her finnes eget WiFi på rommet, satellitt-TV, Android-TV og Netflix. For de sistnevnte trenger man en egen konto for å logge inn.

Alle rom har sin egen luftkondisjonering, elektriske persienner for vinduer og flisegulv. Det finnes ingen minisafe. Du som reiser med småbarn kan få barneseng og barnestol ved etterspørsel, helt kostnadsfritt.

To soverom og stue, lite basseng og liten hage, 2-6 personer
Disse husene er på 80 m² og har et lite basseng samt en liten hage som består av busker og blomster. Huset, bassenget og hagen har et totalt mål på ca. 120 m². Her finnes fire vanlige sengeplasser og sovesofaer som måler 190x160cm. 

To soverom og stue, basseng, 2-6 personer
Disse husene er på 80 m², og har en terrasse med et større basseng. Huset, bassenget og hagen har et totalt mål på ca. 130 m². Her finnes fire vanlige sengeplasser og sovesofaer som måler 190x160cm. 

To soverom og stue, basseng og stor hage, 2-6 personer
Disse husene er på 80 m², og har et større basseng samt en frodig hage. Huset, bassenget og hagen har et totalt mål på ca. 160 m². Her finnes fire vanlige sengeplasser og sovesofaer som måler 190x160cm. 


Kontakt Nazar guide på flyplassen ved ankomst for å få informasjon om innsjekkingen på My Village

I utgangspunktet kommer våre guider ikke til My Village Kolymbia. Du er alltid velkommen til å kontakte guidene via telefon, chat, sms eller mail for å avtale et møte, booke en utflukt eller få hjelp om det skulle behøves.

Bassenget rengjøres to ganger i uken.

Sommerhuset overlates med to sett laken og håndklær per person.

Husene leveres rene ved ankomst, og ytterligere vasking kan kjøpes til på plass. For gjester som bor her i to uker inngår også vasking en gang i midten av oppholdet. Rengjøringsutrustning finnes, men nødvendig vaskemiddel må skaffes på egenhånd.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart