Savoy

København, Danmark Flagget til Danmark

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Avstånd strand: 5 km
  • Avstand sentrum: 0 m
  • Flyplass København (CPH): 12.4 km (21 mins)

Gjesters vurdering

| 3,9/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette hotellet ligger midt i København sentrum, kun minutter fra Tivoli og Rådhuspladsen. Den berømte handlegaten Strøget, med mange shopping- og underholdningssteder, kan nås på få minutters gange. Sjøen ligger om lag 15 minutter fra offentlig transport, og nærmeste strand er 20 minutters kjøring unna. Andre severdigheter i byen, som Carsberg-bryggeriet, Christiansborg, Amalienborg og den lille havfrue er alle om lag tre kilometer fra hotellet. Det er offentlig transport kun minutter fra hotellet, og sentralbanestasjonen er om lag 500 meter unna. Reisetid til Kastrup lufthavn er om lag 15 minutter (cirka 8.5 kilometer).

Dette lille og famileeide hotellet ble renovert i 2004, og ligger i en historisk bygning fra begynnelsen på 1900-tallet. Hotellet har til sammen 66 rom, hvorav seks er familierom, fordelt på seks etasjer. Lobbyområdet har døgnåpen resepsjon, heis, safe, valutavekslingskontor og garderobe. I tillegg har hotellet konferanse- og møtefasiliteter, internettilgang og frokostsal. Hotellet tilbyr også klesvask, medisinsk assistanse og sykkelutleie.

Rommene har smakfullt interiør og eget bad. Alle rom har telefon, satellitt-TV, trådløst internett, kaffemaskin og oppvarming.

Hotellet er et ypperlig utgangspunkt for sykkelturer til sjøen eller skogen, som ligger om lag ti kilometer unna. Nærmeste golfbane er kun ti kilometer fra hotellet.

Gjester kan velge sin frokost fra en rikholdig buffet.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider