Movenpick Hotel Ibn Battuta Gate - Dubai

Jumeirah Beach, De forente arabiske emirater Flagget til De forente arabiske emirater

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Spa
  • Basseng
  • Bar
  • Heis
  • Restaurant
  • Internett

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

I Dubai ligger Movenpick Hotel Ibn Battuta Gate - Dubai beleilig til i forretningsområdet, bare 2 minutter å kjøre fra Ibn Battuta Mall og 6 minutter fra Dubai marina. Dette hotellet med hele 5 stjerner er kun 5,9 mi (9,4 km) unna Skydive Dubai og 8,2 mi (13,2 km) unna Ski Dubai.

Smak på internasjonale retter på Mistral, en av dette hotellets 8 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 06.00 til kl. 11.00 mot et tillegg.

Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer og ansiktsbehandlinger. Dette er enhver skigåers paradis, men stedet har også rekreasjonsmuligheter for de som ikke står på ski, som en nattklubb og et døgnåpent helsestudio. Dette hotellet har i tillegg gratis wi-fi, concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk. Med den kostnadsfrie bussen er det enkelt å komme seg til stranden.

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. Vær oppmerksom på at familierommet består av 2 sammenkoblede rom, og at gjester som bestiller denne romtypen, må betale turistgebyr for hvert rom. Gjester som vil ha ytterligere detaljer, kan kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i bestillingsbekreftelsen de fikk tilsendt etter bestilling. Kredittkortet som ble brukt til bestilling, må fremvises ved innsjekking. Gjester som vil ha ytterligere detaljer, kan kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i bestillingsbekreftelsen de fikk tilsendt etter bestilling.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet: Turistavgift: AED 20.00 per overnattingsenhet per natt. Byen krever en turistskatt som må betales til overnattingsstedet. Avgiften er på AED 20 for det første gjesterommet per natt, og øker med AED 20 per natt for hvert ytterligere gjesterom. Vi har tatt med alle kostnadene hotellet har oppgitt til oss. Kostnadene kan imidlertid variere, for eksempel avhengig av lengden på oppholdet og rommet du bestiller.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider