Rose Gardens Holiday Village

Kyrenia, Kypros

7 netter Vis på kart
1001 Natt Reiser
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Om hotellet

Koselig og enkelt hotell i Lapta, en 10 minutters spasertur fra stranden. Hotellet har to store svømmebasseng, restaurant og kafé.

Hotellet

Rose Garden Holiday Village er et kompakt kompleks med 31 bungalows og 24 hotellrom. Hotellet har to svømmebasseng, et barnebasseng, innendørs og utendørs bar, snackbar, TV-stue, Wifi og en restaurant som serverer tradisjonelle retter samt A'la Carte. Hotellet er omgitt av vakre hager med duftende roser, og den fredelige atmosfæren og de vakre omgivelsene gjør at alle vil føle seg hjemme hos Rosa Gardens.

Rommene

Du kan velge å bo i en bungalow eller på hotellrom. Hotellet har bungalows med dobbelt-eller enkeltsenger samt en sovesofa, mens hotellrommene har dobbeltseng. Alle bungalows og hotellrom er godt utstyrt, med blant annet har eget bad, telefon, air condition og vannkoker. Standard romkategori er bungalow, som har soverom i 2. etg. men hvis du vil ha mer komfort, kan man oppgradere til hotellrom i den nybygde hovedbygningen.

Restaurant

Frokost, lunsj og middag serveres i hotellets hovedrestaurant. Restauranten tilbyr også en A’la carte-meny. Det er også en snackbar på hotellet.

Beliggenhet

Hotellet ligger fredelig til i landsbyen Lapta, med fjell- og sjøutsikt, ca. 45 minutter fra Ercan flyplass og rundt 1,5 time unna Larnaca flyplass. Fra hotellet er det kun 10 minutters gangavstand til nærmeste strand.

Nedenfor vises de rimeligste avgangene først.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart