Shinjuku Washington Hotel Main

Tokyo, Japan

7 netter Vis på kart
Ving Fly+Hotell
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar

Om hotellet

Dersom du velger Shinjuku Washington Hotel Main i Tokyo (Shinjuku) som overnattingssted, vil du bare ha 5 minutter å gå til Tokyos regjeringsbygning og Tokyo storbymyndigheter. Dette hotellet ligger 0,3 mi (0,5 km) unna Shinjuku Central Park og 0,6 mi (0,9 km) unna Tokyo bys opera og konserthus.

Ta deg noe å spise på Manhattan Table, en av dette hotellets mange spisesteder, som omfatter 15 restauranter og en kafé. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.

Dette hotellet har 25 etasjer i 1 bygning og tilbyr røykeområder.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt.

Det tilkommer ekstragebyrer for frokost for barn fra 0 til 6 år som deler eksisterende senger. Gjester som vil ha ytterligere detaljer, kan kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i bestillingsbekreftelsen de fikk tilsendt etter bestilling. Barn på opptil seks år bor gratis kun når de deler seng med en voksen og bruker eksisterende sengetøy. Måltider er ikke inkludert i romprisen for barn som bor gratis. Gjester som vil ha mer informasjon, kan kontakte overnattingsstedet på nummeret i bestillingsbekreftelsen.

  Lokale myndigheter pålegger en avgift som betales ved ankomst til overnattingsstedet. Avgiften varierer mellom JPY100 og JPY200 per person per natt ut fra romprisen per natt. Avgiften gjelder ikke for rom som koster mindre enn JPY10000 per natt. Dersom du har spørsmål, kan du kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling.. Vi har tatt med alle kostnadene hotellet har oppgitt til oss. Kostnadene kan imidlertid variere, for eksempel avhengig av lengden på oppholdet og rommet du bestiller.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart