Ving Fly+Hotell
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Shinjuku Washington Hotel Main

Tokyo, Japan Vis på kart

Om hotellet

Dersom du velger Shinjuku Washington Hotel Main i Tokyo (Shinjuku) som overnattingssted, vil du bare ha 5 minutter å gå til Tokyos regjeringsbygning og Tokyo storbymyndigheter. Dette hotellet ligger 0,4 mi (0,6 km) unna Shinjuku Central Park og 0,5 mi (0,9 km) unna Tokyo bys opera og konserthus.

Ta deg noe å spise på Manhattan Table, en av dette hotellets mange spisesteder, som omfatter 15 restauranter og en kafé. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.

Dette hotellet har 25 etasjer i 1 bygning og tilbyr røykeområder.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Det tilkommer ekstragebyrer for frokost for barn fra 0 til 6 år som deler eksisterende senger. Gjester som vil ha ytterligere detaljer, kan kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i bestillingsbekreftelsen de fikk tilsendt etter bestilling. Barn på opptil seks år bor gratis kun når de deler seng med en voksen og bruker eksisterende sengetøy. Måltider er ikke inkludert i romprisen for barn som bor gratis. Gjester som vil ha mer informasjon, kan kontakte overnattingsstedet på nummeret i bestillingsbekreftelsen.

Vis på kart

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart