Travelodge Madrid Torrelaguna

Madrid, Spania

Vis på kart

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

I Madrid (Ciudad Lineal) ligger Travelodge Madrid Torrelaguna med Avenida de América i umiddelbar nærhet og 3 minutter å kjøre til Las Ventas. Dette hotellet ligger 2,5 mi (4,1 km) unna Santiago Bernabéu stadion og 3,4 mi (5,5 km) unna IFEMA - Feria de Madrid.

Du kan få deg noe å spise på kafeen på dette hotellet eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.

Dra nytte av stedets fasiliteter, som gratis wi-fi, tour-/billettassistanse og vestibyle.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Tidlig innsjekking finner sted fra 12:00 og må ordnes på forhånd ved hjelp av kontaktinformasjonen i reservasjonsbekreftelsen.

Vis på kart Se pris og bestill

Kart