Hotel Asia Center of Japan

Tokyo, Japan

Vis på kart

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Restaurant

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Har du Hotel Asia Center of Japan som ditt overnattingssted i Tokyo vil du bo sentralt, kun 5 minutter å kjøre fra Tokyo Midtown og Mori kunstmuseum. Dette hotellet ligger 1,2 mi (1,9 km) unna Nezu kunstmuseum og 1,3 mi (2,1 km) unna Shinjuku Gyoen nasjonale hage.

Du kan spise lunsj eller middag på Ureshino, en restaurant som spesialiserer seg på lokale retter. Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.

Dra nytte av stedets fasiliteter, som gratis wi-fi og concierge-tjenester.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt et kredittkort kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Du må fremvise pass (utenlandske statsborgere) eller zairyu-kort (innbyggerkort) i resepsjonen ved innsjekking og la hotellpersonalet ta kopier. Gjester som vil ha ytterligere detaljer, kan kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i bestillingsbekreftelsen de fikk tilsendt etter bestilling. Barn på opptil fem år bor gratis kun når de deler seng med en voksen og bruker eksisterende sengetøy. Måltider er ikke inkludert i romprisen for barn som bor gratis. For ytterligere informasjon, ta kontakt med overnattingsstedet på nummeret som er oppgitt i e-postbekreftelsen.

Vis på kart Se pris og bestill

Kart