Windsor Plaza Hotel

Rio de Janeiro, Brasil

Vis på kart

Fasiliteter

  • Internett
  • Basseng
  • Restaurant

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Dersom du velger Windsor Plaza Hotel i Rio de Janeiro (Copacabana) som overnattingssted, vil du bare ha 5 minutter å gå til Avenida Atlantica og Copacabana. Dette hotellet ved stranden ligger 1,7 mi (2,8 km) unna Sukkertoppen og 2,6 mi (4,2 km) unna Ipanema.

Kom og spis lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Stedet har en bassengbar hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.

Gå ikke glipp av de mange rekreasjonsfasilitetene, som blant annet et utendørsbasseng, en badstue og et treningssenter. Dette hotellet har i tillegg gratis wi-fi, concierge-tjenester og ballsal.

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt et kredittkort kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. . Foreldre som reiser med barn under 18 år, må fremvise barnets fødselsattest og legitimasjon med bilde (pass for utenlandske besøkende) ved innsjekking. Hvis bare én forelder eller foresatt reiser med barnet, må denne forelderen eller foresatte også kunne fremvise attestert samtykke til reisen undertegnet av begge foreldrene. Besøkende som planlegger å reise med barn, må kontakte det brasilianske konsulatet før de reiser, for å få mer informasjon.

Flyplasstransport er tilgjengelig etter avtale fra kl. 08.00 til kl. 19.00. Kontakt overnattingsstedet for å ordne dette på forhånd. Avgifter kan påløpe. Kontakt overnattingsstedet i forkant for å gjøre en avtale.

Vis på kart Se pris og bestill

Kart