Ving Fly+Hotell
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Martin's Brussels EU

Brussel, Belgia Vis på kart

Om hotellet

Velger du Martin's Brussels EU i Brussel (European Quarter) som overnattingssted vil du bare ha 5 minutter å kjøre til både St. Michaels katedral og EU-parlamentet. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 1,5 mi (2,5 km) unna Musikkinstrumentmuseum - Old England-bygningen og 1,5 mi (2,5 km) unna Belgias kongelige kunstmuseum.

Ta deg noe å spise på Icones, en restaurant med en bar og utsikt over hagen. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Komplett frokost serveres fra kl. 07.00 til kl. 10.00 på hverdagene og fra kl. 07.30 til kl. 11.00 i helgene, mot et tillegg.

Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som en badstue og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også gratis wi-fi, concierge-tjenester og hall.

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Navnet på kredittkortet som ble brukt ved innsjekking til å betale for tilfeldige utgifter, må være hovednavnet i reservasjonen av gjesterommet. Spesielle avbestillingsvilkår eller -gebyrer kan gjelde ved gruppebestillinger (mer enn åtte rom på samme overnattingssted/datoer). Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Vis på kart

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar
  • Restaurant

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart