Tropen Hotel Amsterdam

Amsterdam, Nederland Vis på kart

Mer om fasiliteter ▼

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar
  • Restaurant

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Velger du Tropen Hotel Amsterdam i Amsterdam (Amsterdam øst) som overnattingssted vil du bare ha 5 minutter å kjøre til både Artis zoo og Hortus Botanicus. Dette hotellet med miljøvennlig profil ligger 1,2 mi (1,9 km) unna Det nasjonale maritime museum og 1,4 mi (2,3 km) unna NEMO vitenskapsmuseum.

Smak på internasjonale retter på Brasserie Las Vistas, en restaurant hvor du kan ta et glass i en bar med utsikt over hagen og til og med spise utendørs. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.

Dra nytte av blant annet sykkelutleie eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet har i tillegg gratis wi-fi, bryllupstjenester og TV på fellesområde.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Spesielle avbestillingsvilkår eller -gebyrer kan gjelde ved gruppebestillinger (mer enn åtte rom på samme overnattingssted/datoer). Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Flyplasstransport er tilgjengelig på forespørsel. Avgifter kan påløpe. Kontakt overnattingsstedet i forkant for mer informasjon.

Vis på kart

Kart