Simply Fine Hotel Alize

Alanya, Tyrkia

Nazar
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Tilbake til charter søket

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

 • Beach chair
 • Bassenghåndklær
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Basseng

Avstand

 • Avstånd strand: 150m
 • Avstand sentrum: 1.5km

Andre

 • Built year: 1994, renovert 2019
 • Transfer time: 2,5 t.

Om hotellet

Nyrenovert, flott hotell nære Alanya
Simply Fine er et All Inclusive-hotell som totalrenoverte fra topp til tå før de åpnet opp for sesongen sommeren 2019. Hotellet går i gråe toner kombinert med lyse, klare farger, både innendørs og utendørs.

Din vistelse på Simply Fine er All Inclusive, så du kan ta for deg av både alle hovedretter, flere typer snacks i løpet av dagen samt det meste av drikke uten å trenge å tenke på lommeboken – det inngår i prisen.

Det finnes et deilig bassengområde hvor du kan nyte av solens varme stråler, og ta en oppfriskende dukkert i bassenget. Om du foretrekker dukkert i havet, ligger stranden kun 150 meter fra hotellet.

Hotellet er helt perfekt for deg som liker Alanya og deres herlige feriestemning, men som allikevel foretrekker å bo litt på avstand, i rolige omgivelser.

Du bor i bydelen Tosmur, og herifra tar det kun 15 minutter med taxi eller minibuss inn til Alanya sentrum. Simply Fine er en del av vår Value Collection, som består av våre mest prisverdige hotell.

Deilig bassengområde nære stranden
Ved hotellets bassengområde råden en behagelig stemning. Her finner du et basseng med en liten vannsklie samt et lite plaskebasseng for de minste.

Til forskjell fra mange hotel I området, som er omgitt av flere andre hotel, ligger Simply Fines bassengområde på en hjørnetomt, og det er derfor er mer luftigere og åpen følelse rundt bassenget her, enn hos de hotel som ligger rundt.

Det finnes en bassengbar hvor du kan nyte av en svalkende drink i skyggen når lysten faller inn. Det finnes også en liten innergård om du vil ha en rolig pause i skyggen.

Kun 150 meter fra hotellet ligger stranden, og her finnes et lite område som er reservert for gjestene på Simply Fine. Her finnes solsenger, parasoller og en mindre bar som serverer kald drikke.

Mot betaling

Importert drikke med alkohol, vannaktiviteter på stranden, depositum ved lån av badehåndklær.

Slipp økonomiske overraskelser
Når du ferierer med All Inclusive slipper du økonomiske overraskelser, dette fordi du allerede har betalt for alt på forhånd. Restaurantene ligger i andre etasje i en lys og åpen lokal med store vindu-partier, og i restauranten går fargene igjen med resten av hotellet. Maten serveres som flott presenterte bufféer både til frokost, lunsj og middag.

I løpet av dagen serveres ulike typer lett snacks og de populære tyrkiske pizzaene «gözleme» i bassengbaren og på innergården eller i lobbyen serveres kaker og kaffe.

Mot betaling

Ferskpresset juice, tyrkisk kaffe, importerte drikke med alkohol, vaskeservice, depositum ved lån av badehåndklær.

Slapp av ved bassenget eller på stranda
Hotellets beliggenhet i rolige omgivelser byr inn til avslapning, nyte av varmen og solen i løpet av dagen – og dette kan du gjøre både ved bassenget eller ved stranden.

Når solen ikke lenger står høyest på himmelen og temperaturen er litt mer behagelig, kan det varmt anbefales å utforske og oppleve alt det som livlige Alanya har å tilby. I sentrum finnes et stort utvalg av shoppingmuligheter, koselige cafeer, barer og ikke minst et festlig nattliv.

Om du vil ha litt variasjon fra sol og bad, kan du slå et par slag bordtennis, kaste et par piler i dart eller delta i aktivitetene som arrangeres i og rundt bassenget. Flere kvelder i uken arrangeres trivelig underholdning ved bassenget.

Nyrenoverte, flotte rom
Rommene på Simply Fine er nyrenoverte, flotte og rett så enkle, med fint og funksjonelt interiør. Her finnes fliser, individuelt luftkondisjonering, tv, mini safe, telefon, minikjøleskap (uten innhold), hårføner og en mindre balkong. På baderommet finnes dusj.

Dobbelrom, 2-3 personer
Dobbeltrommet er ca 24-26 m², og her finnes to sengeplasser. Det kreves minst to fullt betalende, det kan bo maks tre personer og det er mulig å få barnepris på et barn. Rommet kan bokas med landutsikt eller havsutsikt (mot tillæg)

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Tilbake til charter søket

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider