Innahura Maldives Resort

Lhaviyani Atholhu, Maldivene Flagget til Maldivene

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Avstånd strand: 0 m
  • Basseng
  • Nærmeste strand/badested: 0 m
  • Bar: 2 stk.
  • Restaurant

Om hotellet

Velkommen til paradisøya Innahura, en sjarmerende og rolig øy i den nordlige delen av Maldivene, rundt 600 meter lang og 180 meter bred. Her ligger Innahura Maldives Resort, som tilbyr opphold i bungalower med private terrasser. Du velger selv når du bestiller om du vil bo i en bungalow med soloppgang eller solnedgang. Og hvor du enn velger å bo, kan du alltids slå det ned i øyas beach bar, hvor du har fantastisk utsikt over det turkisblå havet.

Hotellet passer for deg som ønsker å roe ned og slappe av. Du kan stresse ned, kjenne sanden mellom tærne og rusle langs vannkanten. Det turkise vannet frister ikke bare til svale bad men også til å utforske det fargerike livet under vannoverflaten. Innahura Maldives Resort ligger i en vakker lagune som byr på både slående snorkling og dykking både for den erfarne og nybegynneren. Hotellet arrangerer også fisketurer samt utflukter til andre små øyer og nærliggende husrev.

Hvis du vil padle eller prøve SUP eller kitesurfing er det muligheter for det. Liker du sport, kan du spille sandvolleyball eller delta på en yogatime. På kveldstid arrangeres det aktiviteter som for eksempel felles grillmiddager. Hvis du ønsker en ekstra behagelig og avslappende ferie kan du besøke hotellets spa og legge til All Inclusive. Da er mat, drikke og noen aktiviteter inkludert.

Hotellet arbeider dessuten aktivt med å redusere sin miljøpåvirkning gjennom blant annet fornybar energi, redusere bruken av engangsplast, planting av nye trær og kurs for medarbeiderne innen miljøspørsmål.

Hotellet renoveres i 2024 og kan ikke bestilles. Foreløpig åpning er satt til starten av 2025.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider