Ving Fly+Hotell
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Red South Beach

Miami Beach, USA Vis på kart

Om hotellet

I Miami Beach (Mid Beach) ligger Red South Beach med Miami Beach Boardwalk i umiddelbar nærhet og 2 minutter å kjøre til Collins Avenue kjøpesenter. Dette hotellet for romantiske reiser ligger 1,2 mi (2 km) unna Miami Beach konferansesenter og 1,6 mi (2,5 km) unna Lincoln Road kjøpesenter.

Ta deg noe å spise på Barok Restaurant, en restaurant med en bar og utsikt over bassenget. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i bassengbaren. Kontinental frokost tilbys daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.00 mot et tillegg.

Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørs basseng og et treningssenter. Dette hotellet i art deco-stil har dessuten gratis wi-fi, concierge-tjenester og TV på fellesområde.

Du må være over 21 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Minimumsalder for innsjekking under springbreak er 21 år. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. . Gjester må kontakte dette hotellet på forhånd dersom de ønsker å reservere parkering på stedet. ta kontakt med overnattingsstedet ved hjelp av opplysningene i bekreftelsen du mottok etter bestilling.

Vis på kart

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar
  • Basseng
  • Restaurant

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart