The Fairwind Hotel

Miami Beach, USA

7 netter Vis på kart
Ving Fly+Hotell
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar
  • Basseng
  • Restaurant

Om hotellet

Med sin beliggenhet i Miami Beach (South Beach) er The Fairwind Hotel mindre enn en 5 minutters kjøretur fra Lummus Park Beach og Art Deco velkomstsenter. Dette hotellet ligger 0,8 mi (1,2 km) unna Lincoln Road kjøpesenter og 4,5 mi (7,3 km) unna Phillip and Patricia Frost Museum of Science.

På The Fairwind Hotel kan du spise et bedre måltid i restauranten. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Kontinental frokost tilbys daglig mot et tillegg.

Du tilbys blant annet et utendørsbasseng og kan nyte utsikten fra en takterrasse. Dette hotellet tilbyr også gratis wi-fi og concierge-tjenester.

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt et kredittkort kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Det er ikke parkering på hotellets område. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. Kjæledyr er ikke tillatt, bortsett fra servicedyr. Hotellet krever registrering av et kredittkort eller et refunderbart skadedepositum på USD150 for servicedyret. Gjester som vil ha ytterligere informasjon, kan kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i bekreftelsen de fikk tilsendt etter bestilling.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet: Depositum: 50.00 USD per dag, Hotellavgift: USD 28.50 per overnattingsenhet, per natt. Resortavgiften er inkludert følgende:Bruk av basseng, Internettilgang, Telefonsamtaler, Bruk av safe på rommet, Rengjøring. Vi har tatt med alle kostnadene hotellet har oppgitt til oss. Kostnadene kan imidlertid variere, for eksempel avhengig av lengden på oppholdet og rommet du bestiller.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart