Campus Hill Hotel

Alanya, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Barnebasseng
  • Spa
  • Barneklubb

Gjesters vurdering

| 4,2/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Campus Hill Hotel er et nytt hotell som ligger i vakre, grønne omgivelser i Kestel, ca. 10 km øst for Alanya. Hotellet er et godt valg for par og familier med barn som ønsker å leve godt og planlegger å tilbringe en stor del av ferien på hotellet.

På hotellet finner du et bra bassengområde med solterrasse, svømmebasseng med 3 vannsklier og et barnebasseng. Hotellets private strand er ca. 2 km fra hotellet og flere ganger om dagen organiserer hotellet en gratis transport til / fra stranden. Her kan du - i tillegg til å nyte solen og havet - også spille strandvolleyball og prøve ulike typer vannsportsaktiviteter (mot betaling).

Om dagen arrangerer hotellets animasjonsteam morsomme aktiviteter for både unge og gamle, og om kvelden gir de underholdning i form av flotte forestillinger. Alle barn i alderen 4-12 år kan møte nye venner i miniklubben (her snakkes ikke skandinavisk), som inkluderer: arrangerer mini-disco og andre morsomme aktiviteter.

Det er rikelig med mulighet for selvtillit i hotellets eget spa, hvor du også finner et innendørsbasseng og et treningsrom.

Trådløst internett er tilgjengelig over hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er svært ustabil, og at det sjelden er mulig å streame filmer etc.

Pendelbuss til Alanya sentrum: 1 Euro pr. person pr vei.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider