Ving Fly+Hotell
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Boston Park Plaza

Boston, USA Vis på kart

Om hotellet

Boston Park Plaza ligger sentralt plassert i Boston, en 3 minutters spasertur fra Newbury Street og 8 minutter til fots fra Boston Public Garden. Dette hotellet med hele 4 stjerner er kun 1,2 mi (1,9 km) unna Boston Common og 1,3 mi (2 km) unna Hynes Convention Center.

Ta deg noe å spise i en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Du kan også få noe lett å bite i på 2 kafeer. Koble av med noe godt å drikke i en av stedets 3 barer/lounger. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.

Du tilbys blant annet et treningssenter og gratis wi-fi og concierge-tjenester. Dette hotellet i beaux-arts-stil har dessuten gavebutikk/kiosk, bryllupstjenester og peis i lobbyen.

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt et kredittkort kreves ved innsjekking for diverse avgiftsbelagte tjenester.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Dette overnattingsstedet legger inn en kredittkortreservasjon på USD500 per natt ved innsjekking ved bestilling av presidentsuiter eller hagesuiter. Gjester som vil ha ytterligere informasjon, kan kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i bekreftelsen de fikk tilsendt etter bestilling.

Vis på kart

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart