TownePlace Suites New Orleans Downtown/Canal Stree

New Orleans, USA Flagget til USA

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Bar
  • Treningsrom
  • Heis

Om hotellet

TownePlace Suites New Orleans Downtown/Canal Street ligger i hjertet av New Orleans og i gåavstand fra University Medical Center New Orleans og Southeast Louisiana Veterans Health Care System | TownePlace Suites New Orleans Downtown/Canal Street ligger i hjertet av New Orleans og i gåavstand fra University Medical Center New Orleans og Southeast Louisiana Veterans Health Care System. Dette hotellet ligger i nærheten av Joy Theater og Saenger Theatre.

Føl deg som hjemme på et av de 105 gjesterommene, som har air conditioning, og som har et kjøkken med kjøleskap og komfyrtopp. Rommet har seng med overmadrass. Rommene har en 50-tommers smart-TV med digital-TV, og gratis wi-fi som holder deg tilkoblet Internett. Rommet har skrivebord og mikrobølgeovn, samt telefon med kostnadsfrie lokalsamtaler.

Du tilbys blant annet et døgnåpent treningssenter og kan nyte utsikten fra en takterrasse. Dette hotellet tilbyr også gratis wi-fi, concierge-tjenester og TV på fellesområde.

Koble av med noe godt å drikke på en av stedets 2 barer/lounger. Gratis frokostbuffé serveres daglig fra kl. 06.00 til kl. 09.30.

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking.

TownePlace Suites New Orleans Downtown/Canal Street ligger i hjertet av New Orleans og i gåavstand fra University Medical Center New Orleans og Southeast Louisiana Veterans Health Care System

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider