Duodo Palace

Verona, Italia Flagget til Italia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Bar
  • Avstand sentrum: 0 m
  • Nærmeste sentrum: 0 m
  • Bar
  • Heis
  • Rengjøring – dager pr. uke: 7

Gjesters vurdering

| 4,1/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Duodo Palace kunne ikke hatt bedre beliggenhet, innen komfortabel gangavstand fra noen av Venezias fremste severdigheter: Piazza San Marco, Teatro la Fenice, Ponte dell Accademia og den velkjente Rialtobroen, den eldste og kanskje vakreste broen over Venezias Canal Grande. Innkvartert i et palass fra 1600-tallet har dette hotellet all den atmosfære og stemning som er unik for byen. Selv om bygningen har blitt renovert til elegant toppstandard, har man ivaretatt og bevart den gamle arven, med avdekkede fresker, smakfull stukkatur og de berømte krystallkronene fra øya Murano like utenfor Venezia.

På Duodo Palace bor du midt i byens rike og glitrende historie, men oppdatert til moderne standard. Et eksempel er stilfulle Well Room, hvor tidløs eleganse finner en vakker kontrast i den gamle brønnen som er bevart i rommet. Et annet eksempel er La Corte, en bar som har spesialisert seg på venetianske aperitiffer, servert av erfarne baristas som kjenner sin venetianske drikkekultur til fingerspissene.

Også rommene er utført med den samme selvfølgelige overdådigheten, med marmor, vakre takmalerier og speilene som har båret byens navn i flere hundre år. Hver detalj har blitt viet stor omsorg og ettertanke, og resultatet er en harmonisk helhet som hviler like trygt i byens historie som i dens nåtid, alt for å gjøre din tur til Venezia så minneverdig og vakker som du fortjener.

Hvis du vil ankomme med stil, kan du bestille en vanntaxi fra flyplassen – den tar deg direkte til hotellets vannport, slik at du kan gå av båten rett inn på hotellet, for en klassisk venetiansk entré.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider