Kahana Beach Vacation Club

Maui, USA Vis på kart

Mer om fasiliteter ▼

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Basseng

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Om hotellet

Når du har Kahana Beach Vacation Club i Lahaina som overnattingssted, bor du på stranden, kun 10 minutter å kjøre fra Napili Bay og Kapalua strand. Denne leiligheten ved stranden ligger 3,6 mi (5,8 km) unna Whalers Village og 3,9 mi (6,2 km) unna D.T. Fleming Beach Park.

Gå ikke glipp av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og et boblebad. Denne leiligheten har dessuten gratis wi-fi, tour-/billettassistanse og grill.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Vis på kart

Kart