Courtyard by Marriott San Juan Miramar

Puerto Rico, Puerto Rico

7 netter Vis på kart
Ving Fly+Hotell
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

  • Internett
  • Bar
  • Basseng

Om hotellet

Når du har Courtyard by Marriott San Juan Miramar i San Juan som overnattingssted, bor du i forretningsområdet, kun 5 minutter å kjøre fra Condado Beach og Puerto Rico konferansesenter. Dette hotellet ved stranden ligger 2,3 mi (3,6 km) unna San Juan havn og 2,9 mi (4,6 km) unna Castillo de San Cristobal.

Spis deg god og mett på regionale retter på Comedor, en av dette hotellets 2 restauranter. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Ferdiglaget frokost tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.30 mot et tillegg.

Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og et treningssenter. Dette hotellet har dessuten gratis wi-fi, TV på fellesområde og tour-/billettassistanse.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart