Ving Fly+Hotell
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Courtyard by Marriott San Juan Miramar

Puerto Rico, Puerto Rico Vis på kart

Om hotellet

Når du har Courtyard by Marriott San Juan Miramar i San Juan som overnattingssted, bor du i forretningsområdet, kun 5 minutter å kjøre fra Condado Beach og Escambron-stranden. Dette hotellet ligger 1,3 mi (2,1 km) unna Puerto Rico konferansesenter og 2,3 mi (3,8 km) unna San Juan havn.

Spis deg god og mett på regionale retter på Comedor, en av dette hotellets 2 restauranter. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Ferdiglaget frokost tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.30 mot et tillegg.

Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørs basseng og et treningssenter. Dette hotellet har dessuten gratis wi-fi, TV på fellesområde og tour-/billettassistanse.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort eller depositum kreves ved innsjekking for diverse avgiftsbelagte tjenester.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Vis på kart

Fasiliteter

  • Internett
  • Bar
  • Basseng

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart