Hyatt House San Juan

San Juan, Puerto Rico

7 netter Vis på kart
Ving Fly+Hotell
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar
  • Basseng
  • Restaurant

Om hotellet

Hyatt House San Juan er et ideelt sted å overnatte i San Juan (Isla Grande). Herfra vil du ha mindre enn 15 minutter å gå til Puerto Rico konferansesenter og Pan American Pier. Dette leilighetshotellet ligger 1,7 mi (2,7 km) unna Centro Europa og 2,2 mi (3,5 km) unna San Juan havn.

Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen på dette leilighetshotellet. Spis godt og møt andre gjester. Her tilbys alle gjester gratis mottakelse. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Gratis frokostbuffé serveres daglig fra kl. 06.30 til kl. 09.30.

Gå ikke glipp av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og et døgnåpent treningssenter. Dette leilighetshotellet tilbyr også gratis wi-fi, TV på fellesområde og tour-/billettassistanse.

Du må være over 21 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. . Ytterligere skatter tilkommer de daglige parkeringsgebyrene på dette overnattingsstedet. Gjester som vil ha ytterligere detaljer, kan kontakte overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen i bestillingsbekreftelsen de fikk tilsendt etter bestilling. Det er Hyatts praksis å gå inn på alle bebodde gjesterom minimum én gang hvert døgn, selv om gjesten har bedt om å ikke bli forstyrret. Passende tiltak har blitt tatt for å gi den registrerte gjesten beskjed før noen går inn på gjesterommet.

I henhold til Hyatts retningslinjer skal en av deres ansatte besøke opptatte gjesterom minst én gang i døgnet, selv om gjesten har bedt om å ikke bli forstyrret. De vil legge til rette for at gjestens privatliv blir ivaretatt ved å si ifra til gjesten i forkant av besøk på rommet.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart