Ving Fly+Hotell
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

AC Hotel by Marriott San Juan Condado

Puerto Rico, Puerto Rico Vis på kart

Om hotellet

Når du har AC Hotel by Marriott San Juan Condado i San Juan som overnattingssted, bor du i forretningsområdet, kun 10 minutter å kjøre fra Condado Beach og Escambron-stranden. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 2,7 mi (4,4 km) unna Puerto Rico konferansesenter og 3,5 mi (5,6 km) unna San Juan havn.

Som gjest på AC Hotel by Marriott San Juan Condado kan du spise et bedre måltid på La Bodeguita De Manolo. Koble av med noe godt å drikke i en av stedets 2 barer/lounger. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.30 mot et tillegg.

Nyt en rekke rekreasjonsfasiliteter på stedet, som et utendørs basseng, en utendørs tennisbane og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også gratis wi-fi, concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk.

Du må være over 18 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort eller depositum kreves ved innsjekking for diverse avgiftsbelagte tjenester.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. .

Vis på kart

Fasiliteter

  • Internett
  • Basseng
  • Restaurant

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart