Hyatt Regency Toronto

Toronto, Canada Flagget til Canada

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Basseng
  • Bar
  • Heis
  • Internett

Om hotellet

Velger du Hyatt Regency Toronto som ditt overnattingssted i Toronto, vil du ha TIFF Bell Lightbox like rundt hjørnet og bare 3 minutter å gå til Princess of Wales Theatre. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 0,3 mi (0,5 km) unna Royal Alexandra Theatre og 0,4 mi (0,7 km) unna Metro Toronto konferansesenter.

Ta deg noe å spise i en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge samt 2 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.30 mot et tillegg.

Nyt en rekke rekreasjonsfasiliteter på stedet, som et helsestudio, et utendørsbasseng og en badstue. Dette hotellet har i tillegg gratis wi-fi, concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk.

Du må være over 19 år for å kunne sjekke inn. Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt et kredittkort kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Navnet på kredittkortet som ble brukt ved innsjekking til å betale for tilfeldige utgifter, må være hovednavnet i reservasjonen av gjesterommet. Merk at kulturelle normer og regler for gjester kan variere avhengig av land og overnattingssted. Det er overnattingsstedet som har bestemt reglene som er oppgitt. . Gjester som har bestilt prisplanen med seng og frokost, får frokost for to. Eventuelle ekstra gjester i bestillingen må betale et gebyr for ekstra personer per natt som inkluderer frokost. Det er Hyatts praksis å gå inn på alle bebodde gjesterom minimum én gang hvert døgn, selv om gjesten har bedt om å ikke bli forstyrret. Passende tiltak har blitt tatt for å gi den registrerte gjesten beskjed før noen går inn på gjesterommet.

I henhold til Hyatts retningslinjer skal en av deres ansatte besøke opptatte gjesterom minst én gang i døgnet, selv om gjesten har bedt om å ikke bli forstyrret. De vil legge til rette for at gjestens privatliv blir ivaretatt ved å si ifra til gjesten i forkant av besøk på rommet.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider