Club Hotel Sidelya

Alanya, Tyrkia

7 netter Vis på kart
Tyrkiareiser
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Antall

  • Number of etasjer: 3
  • Number of rom: 321

Andre

  • Bygget: 1986
  • Lokalt sentrum: 0 m
  • Strand: 400 m
  • Inkluderte måltider: All Inclusive

Om hotellet

Club Hotel Sidelya er et All Inclusive hotell som ligger i et vakkert og frodig naturområde i Colakli-området, et stykke utenfor Side. På det fine hotellområdet kan du delta i en av de mange aktivitetene, eller bare vandre rundt og nyte omgivelsene. Her trives alle;barnefamilier, eldre, vennegjengen og par.

På hotellet finner du tre basseng med vannsklier (åpent visse tider) og ulike aktiviteter. Foretrekker du å ha det rolig og stille anbefaler vi den hyggelige ”relax-poolen”.

På Club Hotel Sidelya kan du holde deg i form på fitness-senteret, spille tennis, bordtennis, dart, boule og biljard. Det er også spillrom, miniklubb og lekeplass. (enkelte aktiviteter mot tillegg). Noen kvelder i uken byr hotellet på underholdning, karaoke og galla-kveld. På hotellets strand er det solstoler og parasoll, og du kan delta i aktiviteter som volleyball og fotball. Den fine Spa-avdelingen tilbyr behandlinger av ulike slag (enkelte behandlinger mot avgift).

Rommene

Enkle dobbeltrom og familierom i lyse farger med flislagt gulv. Rommene har dobbeltseng og sovesofa som ekstraseng. Alle rom har telefon, tv, minibar, luftkondisjonering og balkong. Baderom med WC, dusj og hårtørker.

Romtyper

Enkeltrom for 1 + 1

Dobbeltrom for 2 + 1 person

Familierom for 2 + 2 personer eller 3 + 1

Øvrig

Turistområde. Bygget i 1986, renovert i 2015. Hotellet består av 321 rom fordelt på 17 bygg.

Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet. Gratis WiFi (Begrenset) i loggy og ved ”relax-pool”. Gratis badebuss til stranden. Hotellet aksepterer følgende betalingskort: Visa, Mastercard, Eurocard og American Express. Avstand til lokalt sentrum Colakli: 2 km, og Manavgat 13 km. Side sentrum: 10 km.

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart