Kleopatra Tac Apart Hotel

Alanya, Tyrkia

7 netter Vis på kart
Loveholidays
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Om hotellet

Den fabelaktige 4-stjerners Tac Premier Anex ligger i utkanten av vakre Alanya, i Tyrkias favorittferieområde, Antalya. Søsterhotellet til det berømte Tac Premier Hotel & Spa, tilbyr dette fantastiske hotellet 60 moderne rom, mange aktiviteter og den berømte Blue Flag Cleopatra Beach, bare noen få sekunder fra dørstokken.

Hvert soverom på Tac Premier Anex er romslig og fullt utstyrt med slike fasiliteter som satellitt-LCD-TV, komfortable ortopediske senger, klimaanlegg og balkonger med flott utsikt over området rundt. Familierom er også tilgjengelig for større grupper eller voksne med barn.

Utendørsbassenget tilbyr en romslig terrasse med rikelig med solsenger og parasoller for soling, mens det separate barnebassenget er perfekt for å holde barna underholdt. Hvis bassenget ikke er nok, er det et tyrkisk bad på stedet, eller den nydelige gylne sanden på Cleopatra-stranden ligger 100 meter unna. Tac Premier Anex har sin egen del av stranden komplett med solsenger, håndklær og parasoller for ultimate avslapning.

Hotellets restaurant er designet med komfort i tankene, og tilbyr frokost, lunsj og middag i form av deilige internasjonale og tyrkiske spesialbufferretter, laget av ferske økologiske ingredienser. Hvis du har lyst på å smake litt lokalpris andre steder, er det nok av kafeer og restauranter å velge mellom innen gangavstand.

En tur til Antalya ville ikke være komplett uten å besøke noen av de berømte severdighetene, som det fantastiske Alanya-slottet og den sjarmerende klippehavnen. Prøv litt snorkling på Eastern Beach eller nyt noen levende natteliv, hvorav det er mye i Antalya.

For en fantastisk tyrkisk ferie, bestill Tac Premier Anex i dag og ser frem til en ferie med vakre strender, pulserende natteliv og fascinerende historie - hva mer kan du ønske deg?

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart